Фрикадельки тут з курячого фаршу, з сиром і сиром, і вівсяними пластівцями, незвичайно ніжні. Але замість курячого фаршу можна використовувати яловичий.
Інгредієнти
- пармезан – 100 г
- сир – 150 г
- пластівці вівсяні – 5 ст.л.
- фарш курячий – 250 г
- соус соєвий – 1 ст.л.
- масло оливкове – 2 ст.л.
- борошно – 2 ст.л.
- бульйон овочевий – 250 мл
- томати протерті – 1 кг
- сіль, перець
- зелень
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У мисці з'єднати: тертий пармезан, сир, вівсяні пластівці, фарш і соєвий соус. Крок 2
Ретельно перемішати. Скачати невеликі фрикадельки. Крок 3
У каструлі з товстим дном розігріти масло, поступово всипати борошно і перемішати її віночком. Влити гарячий бульйон. Додати томати, поперчити, посолити за смаком і довести до кипіння. Крок 4
Кинути в суп фрикадельки і тримати на вогні під кришкою 10-15 хвилин. Суп розлити по тарілках і прикрасити зеленню. Смачного! Корисна порада
Скочувати фрикадельки зручніше змоченими водою руками, так фарш не прилипає.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!