Запіканка з яловичого фаршу і рису, з розмарином під сирною скоринкою. Таку ж запіканку можна приготувати з курячого фаршу.
Інгредієнти
- рис варений – 2 ст.
- масло оливкове – 2 ст. л.
- сир твердий – 50 г
- сіль, перець
- розмарин – 2 гілочки
- сухарі панірувальні – 2 ст. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> фарш яловичий – 500 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
фарш обсмажити на оливковій олії на сковороді, помішуючи і розбиваючи грудочки лопаткою. Посолити, поперчити. Крок 2
Форму для випікання змастити маслом, присипати панірувальними сухарями. Викласти половину рису, розрівняти. Викласти фарш. Крок 3
Викласти решту рису, посипати листочками розмарину і тертим сиром. Скропити оливковою олією. Крок 4
Запечь 20 хв. при 200 градусах. Крок 5
Смачного! Корисна порада
Розмарин не всі діти люблять, його можна не використовувати або замінити на іншу зелень.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!