УГОРСЬКІ СОСИСКИ З змішаного фаршу

Якщо ви також, як і ми, небайдужі до ароматним сосисок або соковитим ковбасок на грилі, навчитеся їх готувати вдома. Це точно не складніше, ніж робити фарш для котлет.

Інгредієнти

  • 2 кг 300 г свинячого фаршу середнього помелу з вмістом жиру близько 20%
  • 1 кг яловичого пісного фаршу середнього помелу
  • 200 мл пшеничного пива без гіркуватості
  • по 2 ст . л. свежемолотого чорного перцю і копченої паприки
  • 1 ст. л. сушеного перцю чилі
  • 4 зубчики часнику
  • 1 ст. л. солі плюс для варіння
  • по 1 ч. л. насіння гірчиці, коріандру, коричневого цукру і кмину
  • 0,5 ч. л. анісу
  • натуральна оболонка для сосисок

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Два види фарш попередньо охладіте.Пропустіте два види фаршу через м'ясорубку, використовуючи середню грати. Охолодіть. Крок 2 Пропустіть два види фаршу через м'ясорубку, використовуючи середню грати. Охолодіть. Підготуйте натуральну оболонку. Крок 3

УГОРСЬКІ СОСИСКИ З змішаного фаршу

Часник наріжте якомога дрібніше. У ступці зітреш разом з усіма прянощами. Змішайте з фаршем і сіллю. Охолодіть. Крок 4

УГОРСЬКІ СОСИСКИ З змішаного фаршу

пиво змішайте з фаршем, підмішуючи і енергійно вимішуючи до отримання необхідної консистенції. Крок 5

УГОРСЬКІ СОСИСКИ З змішаного фаршу

Перевірте смак фаршу, зробивши з нього невелику тюфтельку і відварити її в підсоленій воді. При необхідності приправте. Крок 6

Наповніть оболонку фаршем, зав'язавши попередньо вільний кінець на два тугих вузла. Крок 7

УГОРСЬКІ СОСИСКИ З змішаного фаршу

Сформуйте сосиски. Відваріть в підсоленій киплячій воді або обсмажити на грилі.

0/5 (0 Reviews)