Якщо ви також, як і ми, небайдужі до ароматним сосисок або соковитим ковбасок на грилі, навчитеся їх готувати вдома. Це точно не складніше, ніж робити фарш для котлет.
Інгредієнти
- 2 кг 300 г свинячого фаршу середнього помелу з вмістом жиру близько 20%
- 1 кг яловичого пісного фаршу середнього помелу
- 200 мл пшеничного пива без гіркуватості
- по 2 ст . л. свежемолотого чорного перцю і копченої паприки
- 1 ст. л. сушеного перцю чилі
- 4 зубчики часнику
- 1 ст. л. солі плюс для варіння
- по 1 ч. л. насіння гірчиці, коріандру, коричневого цукру і кмину
- 0,5 ч. л. анісу
- натуральна оболонка для сосисок
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Два види фарш попередньо охладіте.Пропустіте два види фаршу через м'ясорубку, використовуючи середню грати. Охолодіть. Крок 2 Пропустіть два види фаршу через м'ясорубку, використовуючи середню грати. Охолодіть. Підготуйте натуральну оболонку. Крок 3
Часник наріжте якомога дрібніше. У ступці зітреш разом з усіма прянощами. Змішайте з фаршем і сіллю. Охолодіть. Крок 4
пиво змішайте з фаршем, підмішуючи і енергійно вимішуючи до отримання необхідної консистенції. Крок 5
Перевірте смак фаршу, зробивши з нього невелику тюфтельку і відварити її в підсоленій воді. При необхідності приправте. Крок 6
Наповніть оболонку фаршем, зав'язавши попередньо вільний кінець на два тугих вузла. Крок 7
Сформуйте сосиски. Відваріть в підсоленій киплячій воді або обсмажити на грилі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!