ВЕЛИКИЙ САНДВІЧ з фрикадельками

ВЕЛИКИЙ САНДВІЧ З & nbsp; фрикадельки

Інгредієнти

  • 4 шматки чіабатти по 15 см завдовжки
  • 300 г моцарели для піци
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 250 г томатного соусу

  • 250 г фаршу з яловичини
  • 200 г фаршу з жирної свинини
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 100 г хлібних крихт
  • 80 мл молока
  • 25 г пармезану або іншого твердого сиру
  • 3 гілочки петрушки і чебрецю
  • 0,5 ч . л. меленої паприки
  • сіль, мелений чорний перець
  • оливкова олія

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ВЕЛИКИЙ САНДВІЧ З & nbsp; фрикадельки

Для фрикадельок цибулю і часник подрібніть, обсмажте в олії до м'якості, 5-7 хв. Остудіть. Крок 2

ВЕЛИКИЙ САНДВІЧ З & nbsp; фрикадельки

Натріть пармезан на дрібній тертці. У петрушки і чебрецю видаліть гілочки, листочки дуже дрібно порубати. Крок 3

ВЕЛИКИЙ САНДВІЧ З & nbsp; фрикадельки

Замочите хлібні крихти в молоці на 10 хв. Змішайте обидва види фаршу, обсмажені цибулю з часником, тертий сир, яйце, крихти з молоком, рубану зелень. Приправте паприкою, сіллю і перцем. Ретельно вимісити. Крок 4

ВЕЛИКИЙ САНДВІЧ З & nbsp; фрикадельки

Мокрими руками зліпити з фаршу круглі маленькі фрикадельки розміром з велику черешню. Застеліть деко папером для випічки і викладіть на неї фрикадельки. Запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 15 хв. Вийміть деко, збільште температуру духовки до 220 ° С. Крок 5

ВЕЛИКИЙ САНДВІЧ З & nbsp; фрикадельки

Влийте соус в сотейник, покладіть туди ж готові фрикадельки і прогрійте їх. Наріжте моцарелу тонкими скибочками. Крок 6

ВЕЛИКИЙ САНДВІЧ З & nbsp; фрикадельки

Розріжте кожен шматок хліба уздовж навпіл, але не до кінця, щоб його можна було відкрити як книгу. Покладіть всередину фрикадельки разом з соусом, на фрикадельки сир. Трошки притисніть, покладіть сендвічі в духовку, щоб сир розтанув. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)