Інгредієнти
- масло вершкове – 2 ст.л.
- печериці – 300 г
- цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт
- яйця великі – 12 шт
- листочки свіжого тархуна – 3 шт
- майонез – 2 ст.л.
- сіль – 0,5 ч.л.
- чорний перець мелений – щіпка
- шинка сирокопчена в нарізці – 300 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гриби, тархун і очищену цибулю дрібно нарізати. Обсмажити в розігрітій олії гриби і цибулю, 10 хв. Дати охолонути і змішати з тархуном, майонезом і сіллю. Крок 2
12 формочок помістити на деко. Покласти в кожну по 1 пластині шинки, звернувши її спіраллю так, щоб були закриті дно і боки. Крок 3
Розкласти по формах гриби. Влити по 1 яйцю. Поставити в розігріту до 200 & deg; С духовку на 15 хв. Дати трохи охолонути, потім за допомогою 2 лопаток або ложок перекласти «гнізда» на блюдо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!