Це дуже ароматні пельмені з хрусткою скоринкою знизу і ніжним тестом зверху. Ці пельмені відрізняються від інших своїм яскравим насиченим часниково-імбирним смаком.
Інгредієнти
- борошно 300 г
- окріп для тесту 170 мл
- сіль для тіста 0,5 ч.л.
- масло рослинне 15 г
- свинина 350 г
- цибуля зелена 5 пір'я
- корінь імбиру 8 г
- зубчики часнику 4 шт.
- соєвий соус 2 ст.л.
- кунжутне масло 2 ст.л.
- вода кімнатної температури 3 ч.л.
- кукурудзяний крохмаль 1 ч.л.
- цукор 1 ч.л.
- перець за смаком
- сіль для начинки 1 ч.л.
- окріп для готування під кришкою 100 мл
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
В окропі розчинити сіль. У ємність просіяти борошно, в цю ж ємність до борошна влити солоний окріп, додати рослинне масло і змушують тісто. Коли тісто збереться в один клубок, викласти його на стіл і вимішувати його руками ще протягом 5-7 хвилин. Тісто перекласти в пакет і залишити його так на півгодини. Крок 2
З свинини приготувати фарш, додати до фаршу дрібно нарізані цибулю, часник, корінь імбиру, додати сіль, перець, цукор, соєвий соус, кунжутне масло, воду і крохмаль, ретельно перемішати. Крок 3
За Через півгодини відщипнути від тесту шматочок і розкачати його. Вирізати кола, в центр кожного кола викласти приблизно по 1 ч.л. начинки і защипнути пельмень, закладаючи з кожного боку по 3 складочки. Крок 4
Гедза викласти на сковороду і обсмажити денце. Потім влити окріп, накрити сковорідку кришкою і готувати Гедза протягом 7 хвилин. Після чого відкрити кришку і смажити до повного випаровування води.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!