ЯПОНСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ Гедз

Це дуже ароматні пельмені з хрусткою скоринкою знизу і ніжним тестом зверху. Ці пельмені відрізняються від інших своїм яскравим насиченим часниково-імбирним смаком.

 ЯПОНСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ Гедз

Інгредієнти

  • борошно 300 г
  • окріп для тесту 170 мл
  • сіль для тіста 0,5 ч.л.
  • масло рослинне 15 г
  • свинина 350 г
  • цибуля зелена 5 пір'я
  • корінь імбиру 8 г
  • зубчики часнику 4 шт.
  • соєвий соус 2 ст.л.
  • кунжутне масло 2 ст.л.
  • вода кімнатної температури 3 ч.л.
  • кукурудзяний крохмаль 1 ч.л.
  • цукор 1 ч.л.
  • перець за смаком
  • сіль для начинки 1 ч.л.
  • окріп для готування під кришкою 100 мл

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

ЯПОНСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ Гедз

В окропі розчинити сіль. У ємність просіяти борошно, в цю ж ємність до борошна влити солоний окріп, додати рослинне масло і змушують тісто. Коли тісто збереться в один клубок, викласти його на стіл і вимішувати його руками ще протягом 5-7 хвилин. Тісто перекласти в пакет і залишити його так на півгодини. Крок 2

ЯПОНСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ Гедз

З свинини приготувати фарш, додати до фаршу дрібно нарізані цибулю, часник, корінь імбиру, додати сіль, перець, цукор, соєвий соус, кунжутне масло, воду і крохмаль, ретельно перемішати. Крок 3

ЯПОНСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ Гедз

За Через півгодини відщипнути від тесту шматочок і розкачати його. Вирізати кола, в центр кожного кола викласти приблизно по 1 ч.л. начинки і защипнути пельмень, закладаючи з кожного боку по 3 складочки. Крок 4

ЯПОНСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ Гедз

Гедза викласти на сковороду і обсмажити денце. Потім влити окріп, накрити сковорідку кришкою і готувати Гедза протягом 7 хвилин. Після чого відкрити кришку і смажити до повного випаровування води.

0/5 (0 Reviews)