ЗАКУСКА & QUOT; заливних МЛИНЧИКИ з шинкою І овочами & QUOT;

Пропоную вашій увазі рецепт незвичайної закуски з млинців, шинки і овочів. Рецепт придумала сама. Закуску можна приготувати і для святкового столу, і для сніданку або вечері в будній день.

ЗАКУСКА & amp; QUOT; заливних МЛИНЧИКИ з шинкою І овочами & amp; QUOT;

ЗАКУСКА & amp; QUOT; заливних МЛИНЧИКИ З шИНКОЮ І овочами & amp; QUOT;

Їж, гуляй, печи x Інгредієнти

  • готові млинці 5 – 6 шт.
  • консервований горошок (банку) 0.5 шт.
  • консервована кукурудза (банку) 0.5 шт.
  • червоний солодкий перець 0.5 шт.
  • шинка 150 г
  • курячий (овочевий) бульйон 3 стакан (а)
  • желатин 4 ст.л .

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 С кукурудзи і горошку злити рідину. Шинку, перець нарізати дрібними кубиками або фігурно. З млинчиків вирізати по 3 гуртка діаметром один більше іншого (за розмірами форми). Крок 2 Желатин розвести в 1 ст. бульйону, дати набрякнути. Довести до кипіння (не кип'ятити!), Остудити до кімнатної температури, з'єднати з рештою бульйоном. Крок 3 В формочки шарами укладати в довільному порядку горошок, кукурудзу, шинку, перець. Кожен шар заливати бульйоном з желатином, ставити на 10 хв в холодильник до застигання шару, перекладаючи млинчиком відповідного розміру (останнім повинен бути млинець). Крок 4 Поставити всі форми в холодильник до повного застигання. Перед подачею форми занурити на кілька секунд в гарячу воду і перевернути на блюдо. Корисна порада

Для приготування закуски можна використовувати і інші овочі, наприклад, варену моркву, броколі, цвітну капусту і т. Д.

Господині на замітку

Шинку можна замінити вареною ковбасою, або морепродуктами – креветками, кальмарами , мідіями і т. д.

0/5 (0 Reviews)