Інгредієнти
- підготовлені свинячі ніжки – 2 шт.
- топлене свиняче сало – 3 ст. л.
- корінь селери – 100 г
- лавровий лист – 2 шт.
- морква – 2 шт.
- сіль, перець
- цибулини – 2 шт.
- безкісткова свинина – 1,5 кг
- часник – 10 зубчиків
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зробити на м'ясі по центру глибокий надріз, не доходячи до низу 1 см. Надрізати м'ясо вправо і вліво, розкрити як книгу. Потовщені місця надсечь. Крок 2
Свинину відбити в тонкий пласт, посолити, поперчити. Часник очистити, розкласти на м'ясо. Згорнути свинину рулетом і перев'язати мотузкою. Крок 3
Овочі очистити, крупно нарізати. Змастити вогнетривку форму салом, покласти рулет, свинячі ніжки, овочі і лавровий лист. Влити 2 склянки води, накрити і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 2 ч. Готовий рулет перекласти в прямокутну форму, залити процідженим бульйоном і поставити в холодильник на 6 ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!