ЗАЛИВНА СВИНИНА

Інгредієнти

  • підготовлені свинячі ніжки – 2 шт.
  • топлене свиняче сало – 3 ст. л.
  • корінь селери – 100 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • сіль, перець
  • цибулини – 2 шт.
  • безкісткова свинина – 1,5 кг
  • часник – 10 зубчиків

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Зробити на м'ясі по центру глибокий надріз, не доходячи до низу 1 см. Надрізати м'ясо вправо і вліво, розкрити як книгу. Потовщені місця надсечь. Крок 2

ЗАЛИВНА СВИНИНА

Свинину відбити в тонкий пласт, посолити, поперчити. Часник очистити, розкласти на м'ясо. Згорнути свинину рулетом і перев'язати мотузкою. Крок 3

ЗАЛИВНА СВИНИНА

Овочі очистити, крупно нарізати. Змастити вогнетривку форму салом, покласти рулет, свинячі ніжки, овочі і лавровий лист. Влити 2 склянки води, накрити і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 2 ч. Готовий рулет перекласти в прямокутну форму, залити процідженим бульйоном і поставити в холодильник на 6 ч.

0/5 (0 Reviews)