Інгредієнти
- гірчиця – 0,5 ч. л.
- желатин – 1 ст. л.
- вершковий сир – 150 г
- тертий сир напівтвердих сортів – 100 г
- огірок – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- пучок зеленої цибулі
- скибочки шинки – 10 шт.
Для бульйону:
- або морква – 1 шт.
- горошини чорного перцю – 5 шт.
- лист лавровий – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- сіль – за смаком
- яловичина з кісточкою – 400 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
М'ясо вимити, покласти в каструлю, залити 1 л холодної води і довести до кипіння на сильному вогні, знімаючи піну. Знизити вогонь до середнього, покласти очищені цибулину і моркву. Нещільно накрити кришкою і варити 1-1,5 ч. За 10 хв. до готовності додати лавровий лист, перець горошком і сіль за смаком. Крок 2
Желатин всипати в чашку, залити невеликою кількістю гарячого бульйону і відставити на 20 хв. Крок 3
Часник очистити і роздавити. Огірок вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками. Вершковий сир збити виделкою, змішати з тертим сиром, гірчицею, часником, огірком і зеленою цибулею. Крок 4
Викласти на кожну скибочку шинки по 1 ч. л. начинки, згорнути рулетом. Крок 5
Бульйон процідити, м'ясо відкласти для іншої страви. Додати в бульйон набряклий желатин і нагрівати, розмішуючи і не доводячи до кипіння. Зняти з вогню і дати трохи охолонути. Крок 6
Покласти рулети в прямокутну форму з невисокими бортиками на відстані 5-6 см один від одного. Влити бульйон з желатином так, щоб рулети були покриті на 1 см. Дати охолонути при кімнатній температурі, потім переставити в холодильник на 4-5 ч, до повного застигання.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!