Інгредієнти
- 1 банка (400 г) червоної квасолі в соусі чилі
- 1 стакан довгого рису
- 300 г змішаного м'ясного фаршу
- 1 яйце
- 1 середня морквина
- 4 стебла зеленої цибулі
- 2 зубчики часнику
- мука
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для фрикадельок дуже дрібно нарізати зелену цибулю, змішати з фаршем, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 2
Злегка збити яйце і додати в фарш. Ретельно перемішати виделкою. Мокрими руками сформувати маленькі фрикадельки діаметром приблизно 1,5 см. Обваляти їх у борошні. Крок 3
У великій сковороді розігріти масло шаром 1 см і обсмажити фрикадельки на сильному вогні, перевертаючи, до рум'яної скоринки. Готові фрикадельки перекладати на тарілку. Крок 4
Очистити моркву і часник, нарізати дуже маленькими кубиками, обсмажити в тій же сковороді, де смажилися фрикадельки, до м'якості, 7 хв. Крок 5
Зварити рис в 1,5 склянки киплячої підсоленої води на середньому вогні під кришкою до повного вбирання рідини, 15 хв. Потім змішати з квасолею разом з соусом і морквою, посолити, поперчити і викласти в змащену маслом форму для запікання. Крок 6
Наполовину втопити в рисово-фасолевой суміші фрикадельки, скропити рослинним маслом. Запікати в розігрітій до 180 ° С духовці до рум'яної скоринки, 15-20 хв. Подавати гарячою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!