Запечена ФАСОЛЬ З РИСОМ І фрикадельки

запечена ФАСОЛЬ З РИСОМ І фрикадельки

Інгредієнти

  • 1 банка (400 г) червоної квасолі в соусі чилі
  • 1 стакан довгого рису
  • 300 г змішаного м'ясного фаршу
  • 1 яйце
  • 1 середня морквина
  • 4 стебла зеленої цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • мука
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

запечена ФАСОЛЬ З РИСОМ І фрикадельки

Для фрикадельок дуже дрібно нарізати зелену цибулю, змішати з фаршем, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 2

запечена ФАСОЛЬ З РИСОМ І фрикадельки

Злегка збити яйце і додати в фарш. Ретельно перемішати виделкою. Мокрими руками сформувати маленькі фрикадельки діаметром приблизно 1,5 см. Обваляти їх у борошні. Крок 3

запечена ФАСОЛЬ З РИСОМ І фрикадельки

У великій сковороді розігріти масло шаром 1 см і обсмажити фрикадельки на сильному вогні, перевертаючи, до рум'яної скоринки. Готові фрикадельки перекладати на тарілку. Крок 4

запечена ФАСОЛЬ З РИСОМ І фрикадельки

Очистити моркву і часник, нарізати дуже маленькими кубиками, обсмажити в тій же сковороді, де смажилися фрикадельки, до м'якості, 7 хв. Крок 5

запечена ФАСОЛЬ З РИСОМ І фрикадельки

Зварити рис в 1,5 склянки киплячої підсоленої води на середньому вогні під кришкою до повного вбирання рідини, 15 хв. Потім змішати з квасолею разом з соусом і морквою, посолити, поперчити і викласти в змащену маслом форму для запікання. Крок 6

запечена ФАСОЛЬ З РИСОМ І фрикадельки

Наполовину втопити в рисово-фасолевой суміші фрикадельки, скропити рослинним маслом. Запікати в розігрітій до 180 ° С духовці до рум'яної скоринки, 15-20 хв. Подавати гарячою.

0/5 (0 Reviews)