Запечена свиняча рулька

Запечена пряна рулька в цибульному маринаді.

запечена свиняча рулька

Інгредієнти

  • рулька свиняча – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 250 г
  • часник – 4 зуб.
  • зелень
  • сіль, спеції

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

запечена свиняча рулька

рульку промити, зробити глибокі надрізи і нашпигувати зубчиками часнику . Цибулю подрібнити, змішати з сіллю і спеціями. Натерти рульку і залишити маринуватися на 9 годин. Крок 2

запечена свиняча рулька

Рульку викласти в форму для запікання і запікати 30 хвилин при 180 градусах, і 1-1,5 години при 130 градусах. Крок 3

запечена свиняча рулька

Приємного апетиту! Корисна порада

Таку рульку можна приготувати в мультиварці в режимі & quot; гасіння & quot;.

Господині на замітку

Завдяки запіканню при різних температурах зверху виходить хрустка засмаженою скоринка.

0/5 (0 Reviews)