Інгредієнти
- 400 г запеченої свинячої шийки
- 500 г китайської капусти
- 400 г свіжомороженої зеленого горошку
- 3 великі морквини
- 2 різнокольорових солодких перцю
- великий пучок кінзи
- 3 пера зеленої цибулі
- ¾ склянки арахісу
- 2 зубчики часнику
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. оцту
- 2 ст. л. меду
- 1 ст. л кунжутної олії
- 1 см кореня імбиру
- 1 ч. л. соку лайма чи лимона
- 2 ст. л. води
- сіль
Для заправки:
- ⅓ склянки рослинного масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть імбир і натріть на дрібній тертці. Часник очистіть і розітріть з дрібкою солі в ступці. Покладіть всі інгредієнти для соусу в банку з кришкою, що загвинчується і добре потрясіть, поки не утвориться однорідний соус.
Крок 2 Зелений горошок залийте киплячою підсоленою водою і відваріть до готовності, 5 хв. Відкиньте на друшляк і обдати холодною водою. Остудіть. Половину горошку злегка розімніть.
Крок 3 Тонко наріжте китайську капусту. Очистіть солодкий перець від насіння і перегородок, наріжте соломкою. Очистіть моркву і натріть на крупній тертці або наріжте соломкою. Наріжте зелену цибулю і кинзу. Свинину наріжте соломкою.
Крок 4 Подрібніть горіхи за допомогою блендера в дрібну крихту в режимі «Пульс».
Крок 5 Перемішайте у великій мисці всі складові салату. Полийте салат заправкою, перемішайте і відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!