ЗАПІКАНКА З брокколі І ЦВЕТНОЙ КАПУСТОЮ

ЗАПІКАНКА З брокколі І ЦВЕТНОЙ КАПУСТОЮ

Інгредієнти

  • сіль
  • 2 скибочки черствого білого хліба
  • 250 г брокколі
  • сухарі панірувальні
  • 125 г сиру емменталь
  • 250 г цвітної капусти
  • яйця – 2 шт
  • каперси
  • фарш яловичий – 500 г
  • 1 ст. л. сушеної паприки
  • масло вершкове – 50 г
  • цибуля середнього розміру
  • вершки жирністю 10%

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЗАПІКАНКА З брокколі І ЦВЕТНОЙ КАПУСТОЮ

лук очистити і дрібно нарізати. Каперси відкинути на друшляк, дати стекти маринаду, подрібнити. Хліб розмочити у вершках. Крок 2

Фарш викласти в миску, додати цибулю, розмочений хліб, каперси і злегка збиті яйця. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 3

ЗАПІКАНКА З брокколі І ЦВЕТНОЙ КАПУСТОЮ

Брокколі і цвітну капусту вимити, розібрати на суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді, 5 хв. Відкинути на друшляк. Крок 4

ЗАПІКАНКА З брокколі І ЦВЕТНОЙ КАПУСТОЮ

Форму для запікання змастити маслом, посипати сухарями. Викласти фарш. Зверху, викласти рядами кольорову капусту і брокколі, злегка утапливая суцвіття в фарш. Крок 5

Сир натерти на тертці. Половину сиру змішати з паприкою. Крок 6

ЗАПІКАНКА З брокколі І ЦВЕТНОЙ КАПУСТОЮ

Розігріти духовку до 180 & deg; С. Посипати запіканку сиром з паприкою, поставити в духовку і випікати 40 хв. Якщо підгоратиме, накрити фольгою. Готову запіканку посипати сиром, що залишився і відразу ж подати до столу.

0/5 (0 Reviews)