Інгредієнти
- сіль
- 2 скибочки черствого білого хліба
- 250 г брокколі
- сухарі панірувальні
- 125 г сиру емменталь
- 250 г цвітної капусти
- яйця – 2 шт
- каперси
- фарш яловичий – 500 г
- 1 ст. л. сушеної паприки
- масло вершкове – 50 г
- цибуля середнього розміру
- вершки жирністю 10%
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
лук очистити і дрібно нарізати. Каперси відкинути на друшляк, дати стекти маринаду, подрібнити. Хліб розмочити у вершках. Крок 2
Фарш викласти в миску, додати цибулю, розмочений хліб, каперси і злегка збиті яйця. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 3
Брокколі і цвітну капусту вимити, розібрати на суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді, 5 хв. Відкинути на друшляк. Крок 4
Форму для запікання змастити маслом, посипати сухарями. Викласти фарш. Зверху, викласти рядами кольорову капусту і брокколі, злегка утапливая суцвіття в фарш. Крок 5
Сир натерти на тертці. Половину сиру змішати з паприкою. Крок 6
Розігріти духовку до 180 & deg; С. Посипати запіканку сиром з паприкою, поставити в духовку і випікати 40 хв. Якщо підгоратиме, накрити фольгою. Готову запіканку посипати сиром, що залишився і відразу ж подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!