ЗАПІКАНКА З МАКАРОНИ

ЗАПІКАНКА З МАКАРОНИ

Інгредієнти

  • 250 г товстих макаронів
  • 400 г свинячого фаршу
  • 500 г цвітної капусти
  • 500 г брокколі
  • 1 морквина
  • 200 г тертого сиру
  • 100 г вершкового сиру
  • 100 г вершкового масла
  • сіль, перець за смаком
  • рослинне масло для обсмажування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЗАПІКАНКА З МАКАРОНИ

Цвітну капусту і брокколі вимити і розібрати на невеликі суцвіття. Морква очистити і натерти на дрібній тертці. У сковороді розігріти олію і обсмажити в ньому овочі до напівготовності, 5 хв.
Перекласти овочі в миску, додати фарш, тертий сир і вершковий сир, трохи підсолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 2

ЗАПІКАНКА З МАКАРОНИ

Відварити макарони до напівготовності. Форму для запікання змастити товстим шаром вершкового масла. Укласти макарони так, щоб вони закривали дно і борти. Всередину помістити підготовлену суміш. Накрити фольгою і поставити в заздалегідь розігріту до 200 ° С духовку на 30 хв.

0/5 (0 Reviews)