Пляцок “Кавоман”


            Пляцок "Кавоман"

Інгредієнти:

Тісто
кава розчинна 8 ст. л.
молоко 10 ст.л.
масло 250 г
яйця 4 шт.
цукор 1 скл.
мука 1,5 скл.
порошок до печива 2 ч.л.
Наповнювач
шоколадне драже 200 г
Крем
згущенка 400 г
масло 200 г
кава 1 ч.л.
горілка 1 ст.л.

Ось рецепт з фото ще одного нового пляцка. Створила його сама,  поєднавши кілька рецептів в одному, та доповнивши власними ідеями. Просто захотілось чогось міцно-кавового…)) Пляцок  “Кавоман” сподобається всім тим, хто любить випічку з ароматом кави. В ньому відчувається насичений кавовий смак, який доповнюється школадним драже. Назва повністю відповдіє рецепту пляцка. В результаті вийшов ніжний, м”якенький та смачний кавовий пляцок. Чекаю на ваші відгуки.

Як приготувати

Тісто. Каву залити грячим молоком, перемішати, щоб розчинилась, остудити.

Розтопити маргарин, збити його з яйцями та цукром. Додати молоко з кавою, муку, розпушувач. Замісити рідке тісто. Розділити на 3 ч. – випікати 3 коржі при температурі 180 град 30 – 40 хв.

Крем. М”яке масло збити зі згущенкою. Розчинити 1 ч.л. кави у 1 ст.л. горілки. Додати до крему, перемішати.

Напонювач: насіння соняшника в шоколаді. 

Збираємо пляцок: кожен корж змастити кремом та посипати драже (насінням соняшника в шоколаді). Зверху полити пляцок шоколадною помадкою та щедро посипати шоколадним драже.


            Пляцок "Кавоман"


            Пляцок "Кавоман"


            Пляцок "Кавоман"

0/5 (0 Reviews)