Інгредієнти:
| Тісто | |
|---|---|
| кава розчинна | 8 ст. л. |
| молоко | 10 ст.л. |
| масло | 250 г |
| яйця | 4 шт. |
| цукор | 1 скл. |
| мука | 1,5 скл. |
| порошок до печива | 2 ч.л. |
| Наповнювач | |
| шоколадне драже | 200 г |
| Крем | |
| згущенка | 400 г |
| масло | 200 г |
| кава | 1 ч.л. |
| горілка | 1 ст.л. |
Ось рецепт з фото ще одного нового пляцка. Створила його сама, поєднавши кілька рецептів в одному, та доповнивши власними ідеями. Просто захотілось чогось міцно-кавового…)) Пляцок “Кавоман” сподобається всім тим, хто любить випічку з ароматом кави. В ньому відчувається насичений кавовий смак, який доповнюється школадним драже. Назва повністю відповдіє рецепту пляцка. В результаті вийшов ніжний, м”якенький та смачний кавовий пляцок. Чекаю на ваші відгуки.
Як приготувати
Тісто. Каву залити грячим молоком, перемішати, щоб розчинилась, остудити.
Розтопити маргарин, збити його з яйцями та цукром. Додати молоко з кавою, муку, розпушувач. Замісити рідке тісто. Розділити на 3 ч. – випікати 3 коржі при температурі 180 град 30 – 40 хв.
Крем. М”яке масло збити зі згущенкою. Розчинити 1 ч.л. кави у 1 ст.л. горілки. Додати до крему, перемішати.
Напонювач: насіння соняшника в шоколаді.
Збираємо пляцок: кожен корж змастити кремом та посипати драже (насінням соняшника в шоколаді). Зверху полити пляцок шоколадною помадкою та щедро посипати шоколадним драже.





























Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!