Інгредієнти:
Бісквіт з какао | |
---|---|
яйця | 4 шт. |
цукор | 0,5 скл. |
мука | 3 ч.л. |
порошок до печива | 1 ч.л. |
какао | 3 ст.л. |
Безе | |
білки | 4 шт. |
цукор | 1 скл. |
крохмаль | 1 ст.л. |
Крем | |
молоко | 1 скл. |
кава розчинна | 2 ч.л. |
жовтки | 4 шт. |
цукор | 1 скл. |
масло | 250 г |
мак | 4 ст.л. |
Як приготувати
Фома 25*35 см. Бісквіт з какао. (На 1 корж). 4 білки збити з 0,5 скл цукру, додати 4 жовтки, збити, додати 3 ст.л. муки + 1 ч.л. порошку до печива, 3 ч.л. какао та перемішати все до однорідності. Вилити тісто у форму, застелену пергаментом. Випікати при температурі 200 град 30 -40 хв. Бізе. 4 білки збити до піни, додати 1 скл цукру і бивати ще 10 хв, доки піна не стане густою та однорідною. Додати 1 ст.л. крохмалю, перемішати. Викласти у форму, застелену пергамнтом. Випікати при температурі 140-150 град 3 год. Духовку не відкривати, щоб білки не “впали”. Крем. 1 скл. молока закип”ятити з 2 ч.л. розчинної кави, остудити. 4 жовтки збити з 1 скл. цукру до розчинення цукру, додати 1 ст.л. крохмалю, збити. З”єднати каву з жовтками, перемшати до однорідності. Поставити цю масу на маленкий вогонь і нагрівати, часто помішуючи, поки не почне густішати. Не дайте скипіти! Остудити. Збити з 250 г м”якого масла, вкінці додати 4 ст.л. сухого меленого маку. Зверху пляцок полити шоколадною помадкою. Смачного!
0/5
(0 Reviews)
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!