Інгредієнти:
| Для тіста: | |
|---|---|
| борошно | 3скл. |
| цукрова пудра | 2/3 скл. |
| яєчні жовтки | 3 шт. |
| сметана | 3 ст.л. |
| розпушувач | 2 ч.л. |
| маргарин або вершкове масло | 25 г. |
| какао | 3 ст.л. |
| Для сиру: | |
| сир | 1,3 кг. |
| цукрова пудра | 20 г. |
| вершкове масло | 15 г. |
| яйця | 3 шт. |
| пудинг сметанковий | 1 шт. |
| желатин | 3 ч. л. |
| лимонне желе | 1 шт. |
| Для помадки: | |
| шоколад | 100 г. |
| молоко | 2 ст. л. |
Коржі
Змішати борошно з розпушувачем, додати маргарин і ретельно посікти. Додати цукрову пудру, яєчні жовтки, сметану, замісити тісто. Поділити на 3 частини. Дві частини тіста змішати з какао + ст. ложка сметани. Обидва тіста поставити в холодильник мінімум на 1 год.
Розкачати тісто і спекти 3 коржі – 2 темних і 1 світлий. (розмір форми 38/26 см). Випікати при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.
Сир
Добре збити сир у блендері, або у чаші комбайну (або пропустити через мясорубку, а тоді збити міксером). Яйця збити. Змішати пудингом і молоко. Додати до яєць. Масло з цукровою пудрою розтопити у каструлі на маленькому вогні. Додати сир, довести до кипіння. Кип’ятити 5 хв, помішуючи. Желе розчинити в 1/3 склянки окропу. Додати до сиру. Злегка остудити.
Викласти половину сиру на темний корж, накрити світлим, викласти решту сиру і покласти другий темний корж.
Пляцок помістити у холодильник для застигання..
Помадка
Шоколад подрібнити, додати молоко, розтопити. Залити сирник «Перекладений» гарячою шоколадною помадкою.





























Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!