Сирник «Перекладений»

Інгредієнти:

Для тіста:
борошно 3скл.
цукрова пудра 2/3 скл.
яєчні жовтки 3 шт.
сметана 3 ст.л.
розпушувач 2 ч.л.
маргарин або вершкове масло 25 г.
какао 3 ст.л.
Для сиру:
сир 1,3 кг.
цукрова пудра 20 г.
вершкове масло 15 г.
яйця 3 шт.
пудинг сметанковий 1 шт.
желатин 3 ч. л.
лимонне желе 1 шт.
Для помадки:
шоколад 100 г.
молоко 2 ст. л.

Коржі

Змішати борошно з розпушувачем, додати маргарин і ретельно посікти. Додати цукрову пудру, яєчні жовтки, сметану, замісити тісто. Поділити на 3 частини. Дві частини тіста змішати з какао + ст. ложка сметани. Обидва тіста поставити в холодильник мінімум на 1 год.

Розкачати тісто і спекти 3 коржі – 2 темних і 1 світлий. (розмір форми 38/26 см). Випікати при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.

Сир

Добре збити сир у блендері, або у чаші комбайну (або пропустити через мясорубку, а тоді збити міксером). Яйця збити. Змішати пудингом і молоко. Додати до яєць. Масло з цукровою пудрою розтопити у каструлі на маленькому вогні. Додати сир, довести до кипіння. Кип’ятити 5 хв, помішуючи. Желе розчинити в 1/3 склянки окропу. Додати до сиру. Злегка остудити.

Викласти половину сиру на темний корж, накрити світлим, викласти решту сиру і покласти другий темний корж.

Пляцок помістити у холодильник для застигання..

Помадка

Шоколад подрібнити, додати молоко, розтопити. Залити сирник «Перекладений» гарячою шоколадною помадкою.

0/5 (0 Reviews)