Інгредієнти:
Для прикрашання | |
---|---|
маршмеллоу | 3 п. |
цукрова пудра | 1,5 кг |
крохмаль | |
харчові барвники | |
масло | 1,25 кг |
їстівне кружево | 3 м |
Цього разу у мене торт з сакурою та рожевим кружевом. Досить простий варіант як оформити торт мастікою. Такий торт з мастіки підійде на День Народження як для маленької дівчинки, так і для дорослої жінки. Тільки додаємо ще одну свічку-цифру)). В даному випадку, було вибрано торт з сакурою, тому що в іменинниці був наряд з візерунком сакури. Трьохярусна підставка зробила торт візуально більшим та багатшим. Взагалі, обожнюю готувати торти на підставках. Як на мене, вони простіші в оформленні та виглядають нарядніше. Щодо їстівного кружева, то використовувала його вперше, і дуже задоволена. Працювати з цим кружевом легко та швидко. На мастіку лягає рівномірно, виглядає акуратно. Словом, нібито все вдалося. Ось і рецепт з фото як прикрасити торт мастікою.
Як приготувати
Кожен поверх торта готуємо окремо. Я спекла свій “фірмовий” горіховий торт (рецепт тут). Кожен поверх діаметром 28, 24 і 18 см відповідно. Для підставки-стойки потрібно зробити отвір в торті. Гарно все приміряємо, відзначаємо та вирізаємо ножем. середину я вибрала чайною ложкою. Далі, як завжди, обрізаємо зайві нерівності на торті. Згадуємо торт маслом, збитим з пудрою, ретельно вирівнюємо під мастику
Готуємо мастіку. У мене стара, добра мастіка з маршмеллоу.)))Ну дуже я до неї звикла. І часу випробувати щось нове зовсім нема… Рецепт мармишкової мастіки тут.
Мастіку розкачала шаром 3-4 мм, покрила нею кожен ярус торта. Зробила отвір для підставки. Тепер починаємо прикрашати торт. Я починала з нижнього поверху. Спочатку зробила гілочки сакури, потім самі квітки. Тоді прикріпити кружево. Кріпила все з допомогою води. Далі зібрала другий ярус підставки, виклала на неї торт, щоб візерунок співпадав на першому і другому ярусі. Так само прикрасила другий ярус. І тільки тоді збирала третій. Торт транспортували у вже зібраному у стані. Доїхав до місця призначення без проблем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!