Торт з сакурою

Інгредієнти:

Для прикрашання
маршмеллоу 3 п.
цукрова пудра 1,5 кг
крохмаль
харчові барвники
масло 1,25 кг
їстівне кружево 3 м

Цього разу у мене торт з сакурою та рожевим кружевом. Досить простий варіант як оформити торт мастікою. Такий торт з мастіки підійде  на День Народження як для маленької дівчинки, так і для дорослої жінки. Тільки додаємо ще одну свічку-цифру)). В даному випадку, було вибрано торт з сакурою, тому що в іменинниці був наряд з візерунком сакури. Трьохярусна підставка зробила торт візуально більшим та багатшим. Взагалі, обожнюю готувати торти на підставках. Як на мене, вони простіші в оформленні та виглядають нарядніше. Щодо їстівного кружева, то використовувала його вперше, і дуже задоволена. Працювати з цим кружевом легко та швидко. На мастіку лягає рівномірно, виглядає акуратно. Словом, нібито все вдалося. Ось і рецепт з фото як прикрасити торт мастікою.

Як приготувати

Кожен поверх торта готуємо окремо. Я спекла свій “фірмовий” горіховий торт (рецепт тут). Кожен поверх діаметром 28, 24 і 18 см відповідно.  Для підставки-стойки потрібно зробити отвір в торті. Гарно все приміряємо, відзначаємо та вирізаємо ножем. середину я вибрала чайною ложкою. Далі, як завжди, обрізаємо зайві нерівності на торті. Згадуємо торт маслом, збитим з пудрою, ретельно вирівнюємо під мастику

Готуємо мастіку. У мене стара, добра мастіка з маршмеллоу.)))Ну дуже я до неї звикла. І часу випробувати щось нове зовсім нема… Рецепт мармишкової мастіки тут.

Мастіку розкачала шаром 3-4 мм, покрила нею кожен ярус торта.  Зробила отвір для підставки. Тепер починаємо прикрашати торт. Я починала з нижнього поверху. Спочатку зробила гілочки сакури, потім самі квітки. Тоді прикріпити кружево.  Кріпила все з допомогою води. Далі зібрала другий ярус підставки, виклала на неї торт, щоб візерунок співпадав на першому і другому ярусі. Так само прикрасила другий ярус. І тільки тоді збирала третій. Торт транспортували у вже зібраному у стані. Доїхав до місця призначення без проблем.

0/5 (0 Reviews)