Варення з яблук з цукерками брабарис

Інгредієнти:

яблука 3 кг
цукор 1 кг
“Барбарис” 300 г.

Чим добре працювати в жіночому колективі, так це тим, що постійно дізнаєшся нові рецепти, часом найоригінальніші та дуже незвичні))) Цього разу дізналась від колеги по роботі оригінальний рецепт яблучного варення з цукерками “Барбарис”. Чесно кажучи, варення з яблук я не дуже люблю. Але вирішила все ж таки спробувати цей рецепт – дуже він мене зацікавив, так як раніше нічого подібного не чула… І в результаті, варення з барабарисом мені дуже сподобалось. Воно вийшло густе і гарне. Барбарис надав простому яблучному варенню рожевого відтінку та яскравого аромату цукерок. Дуже класне варення до випічки! Рекомендую!

Як приготувати

Яблука почистити, порізати невеликими шматочками (можна дольками). Засипати цукром та додати цукерки “Барабарис”. Перемішати. Залишити на 12 год, щоб яблука пустили сік і цукерки підтанули. Потім прокип”ятити все 5 хв, помішуючи. Знову залишити ще на 6 год-8год. Варити ще 20-30 хв., помішуючи. Гарячим залити у банки.

Смачного!

4.7/5 (7 Reviews)