Новорічна ялинка своїми руками

Новорічні та Різдвяні свята вже зовсім скоро, а Ви не знаєте що подарувати своїм близьким? Шукаєте оригінальний новорічний подарунок? І кишені, чесно кажучи, не витримують сьогоднішніх цін …Не хвилюйтесь! Ми допоможемо потішити рідних оригінальним новорічним подарунком, не витрачаючи при цьому, значних коштів та багато часу. А також, створити неповторну атмосферу свята, із підручних засобів, які доступні всім бажаючим.

Спробуємо зробити новорічну ялинку. Без цієї красуні, Новий Рік ніби заблукав, ніби обминув нашу оселю. Змайструвати оригінальну новорічну ялинку своїми руками я пропоную з цукерок. Це дуже просто, що під силу навіть дітям.

 Буде дуже весело напередодні Різдва та Нового Року всією сім’єю змайструвати цей солодкий подарунок. Якщо Ви зібрались робити ялинку із цукерок разом з дітьми, то відразу хочу попередити, цукерок потрібно придбати значно більше ( самі розумієте чому). Бо в протилежному випадку, на ялинку просто не вистачить))). Або ж спільне дозвілля перетвориться на зіпсований настрій. Також знадобиться ватман, або картон. Його можна замінити газетою, складеною у кілька разів. Ще потрібен скоч, клей, ножиці та новорічний дощик. Останній вибираємо будь-якого кольору на Ваш смак.

 

 Отже, починаємо. Ватман скрутити «кульочком». Закріпити клеєм чи скотчем. Низ зрівняти ножицями. Це основа нашої новорічної ялинки.

 

 

 

 

Далі по спіралі обмотуємо дощик та прикріплюємо його скотчем. 

 

 

 

 

 

Так само робимо з цукерками. 

 Чергуємо 1 ряд дощику -1 ряд цукерок. Для різноманітності, можемо спочатку обмотати всю ялинку дощиком, а тоді зачепити на неї цукерки(прикріпити клеєм чи двостороннім скотчем), наче новорічні іграшки. До речі, така ялинка є більш практичною. Якщо Ваші маленькі гості захочуть скуштувати ялинкову «іграшку» – це не зашкодить самій новорічній красуні, бо під цукеркою залишиться дощик. 

 

 

 

 

Також, за тим же принципом, можна зробити новорічну ялинку з самих цукерок, без дощика. Для цього старайтесь вибирати довгі цукерки, типу «Ліщина», «KONAFETTO». Вони будуть нагадувати голки справжнього дерева.
Ялинку з цукерок можна урізноманітнити, якщо між цукерками прикріпити кольоровий гофрований (креповий)папір. Для цього відрізаємо шматок 10*10 см. Згинаємо по діагоналі. Та робимо загиби в довільному порядку. Потім прикріплюємо до ялинки, за допомогою скотчу чи клею.
Для декорування ялинки із цукерок можна використати  атласні, мереживні чи репсові стрічки або тасьму,  з яких зробити банти та прикріпити. Також добре підійде сітка для квітів, органза та парча. Чи будь-який папір для упаковування подарунків. Словом, все, що є під рукою. Політ фантазії тут практично необмежений! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бажаю Вам приємно здивувати рідних та друзів таким смачним новорічним подарунком, зробленим власноруч! Як кажуть, замість тисячі слів. Веселих Свят та Нового року!

0/5 (0 Reviews)