Як вибрати манікюрний стіл: 3 рекомендації

Для кожного салону краси завжди купують професійні меблі. Вони мають велике значення як для майстра, так і для клієнта. Перший зможе ефективно працювати та якісно обслуговувати лише за наявності інструментів та спеціально обладнаних і призначених для таких цілей меблів. Клієнту, який приходить до салону краси, хочеться максимального комфорту під час процедур. Його зможуть забезпечити лише за наявності професійних, спеціально обладнаних меблів.

Таки засоби мають бути присутніми у кожному салоні краси або манікюрному кабінеті. Перш ніж облаштувати його, майстер думає, яку модель найкраще вибрати та на що варто звернути увагу під час купівлі. Меблі для манікюру мають бути функціональними, щоб спеціаліст мав під рукою все необхідне для проведення робіт. Велике значення має і дизайн виробу, щоб він добре вписувався в інтер’єр салону або кабінету.

Особливості купівлі столу для майстра манікюру

Цей предмет меблів є незвичайним і дуже важливим для будь-якого майстра. Він включає аксесуари, необхідні для спеціаліста у повсякденній роботі. Зручні манікюрні столи (https://ukrstil.com/ua/g1891527-manikyurnye-stoly)  у своїй конструкції мають також лампу для освітлення, витяжку, підставку для лаків, скриньки, шухляди, вбудовані розетки. Завдяки їм простіше виконувати роботу, дбати про чистоту й гігієну у кабінеті.

Важливі моменти під час купівлі:

  • матеріал стільниці. Важливо, щоб він був стійким до знебарвлення та не псувався під впливом хімічних речовин. Все тому, що деякі хімікати майстри постійно застосовують для дезинфекції та гігієни робочого місця;
  • матеріал корпусу. Він має бути легким та не потребувати особливого догляду, іншими словами, легко чиститись. Це важливо, адже за корпусом доведеться постійно доглядати. І небажано, щоб це займало дуже багато часу;
  • естетичний вигляд. Будь-який майстер або власник салону краси звертають увагу на дизайн меблів. Якщо за кольором та стилем він гармонує із внутрішнім інтер’єром приміщення, тоді вийде створити гармонійну, привабливу атмосферу.

Має значення також виробник. Найкраще купувати моделі відомих брендів.

На що ще варто звернути увагу

Є ще декілька важливих критеріїв вибору:

  • функціональність. Наприклад, стільниця повинна мати достатні розміри;
  • наявність коліщаток. Моделі, обладнані ними, найбільш портативні і тому дуже зручні;
  • скриньки та полички для зберігання лаків, інструментів, обладнання.

Вибрати найкращий стіл допоможе компанія Укр Стиль – https://ukrstil.com/.

5/5 (1 Review)