Астурійського фабада

Ситні супи & ndash; сама традиційна селянська їжа. Ніяких тобі дурниць на кшталт & quot; пробудити апетит & quot; або & quot; налаштувати шлунок на майбутні страви & quot ;. Завдання просте: щоб було смачно і ситно.

Астурійського фабада

Інгредієнти

  • масло оливкове – 2 ст.л.
  • 1 банка (400 г) консервованої білої квасолі
  • часник – 4 зубчики
  • 1 букет гарні
  • 400 г шинки
  • рубана зелень петрушки
  • перець солодкий – 1 шт
  • 1 л курячого бульйону
  • 6 шматочків білого хліба
  • 20 г вершкового масла
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Лук і часник очистити, у перцю видалити насіння. Цибулю і перець нарізати кубиками. Оливкова олія розігріти в сковороді, обсмажити цибулю і перець до м'якості. Видавити в сковороду часник. Додати нарізану кубиками шинку, готувати все разом ще 3-4 хв. Квасоля разом з рідиною викласти з банки в каструлю, влити бульйон. Додати букет гарні і варити 5 хв. Вийняти з каструлі 1 склянку провареної квасолі, розім'яти її ложкою в пюре і покласти назад. Перекласти в каструлю вміст сковороди. Посолити і поперчити, перемішати, довести до кипіння і варити ще 5 хв. Хліб обсмажити з двох сторін на вершковому маслі. Видалити букет гарні і розлити суп по тарілках, поклавши в кожну шматочок підсмаженого хліба і посипавши рубаною зеленню.

0/5 (0 Reviews)