Інгредієнти
- цедра 1 лайма
- 50 г молодого парміджано реджано
- 300 г руколи
- сік лимонний
- 1 ч. л. тертого пармезану
- 12 скибочок пармської шинки
- 2 ст. л. соєвого масла
- 50 г молодого пекорино романо
Покроковий рецепт приготування
Змішати масло, лимонний сік і тертий пармезан. Обидва види сиру нарізати тонкими пелюстками і смужками. Рукколу змішати із заправкою, посипати подрібненою цедрою лайма, перемішати, розкласти по тарілках. Поверх викласти шинку і сир.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!