Не лякайтеся довгого списку інгредієнтів, цей салат готується досить швидко, потрібно лише нарізати всі овочі заздалегідь. Він ідеально підходить для неформальних вечірок & ndash; виходить велика порція, якої вистачить надовго. Ви навіть можете подати салат на загальному блюді, а не розкладати по листю, хоча так виходить поза сумнівом ефектніше.
Інгредієнти
- 300 г свинячої вирізки
- 1 середня червона цибулина
- 1 солодкий червоний перець
- 1 середня морквина
- 1/4 великого качана пекінської капусти
- невеликий шматок червоної капусти (200 г)
- 1 стакан паростків квасолі
- 12 листя салату ромен, бажано з середини
- 1 маленький пучок зеленої цибулі
- 1/2 ст. л. рисового або картопляного крохмалю
- 2 ст. л. кунжутного масла
- 30 мл соєвого соусу
- 30 мл Мирина (солодке японське рисове вино)
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Для соусу:
- 1 ст. л. насіння кунжуту
- 350 мл соєвого соусу
- 350 мл рисового оцту
- 1 ст. л. соку лайма
- 1 ч. Л. кунжутного масла
- щіпка кайенского перцю
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Очистіть і наріжте червону цибулю тонкими півкільцями, морква – соломкою, солодкий перець – тонкими смужками. Тонко наріжте пекінську і червону капусту. Крок 2
Змішайте соєвий соус і мирин в невеликій мисці. Наріжте свиняче філе тонкими скибочками, а потім смужками, посипте сіллю і перцем. Додайте крохмаль і перемішайте. Крок 3
Розігрійте вок з 1 ст. л. рослинного масла на сильному вогні і обсмажте свинину, 4 хв. Шумівкою перекладіть свинину в миску. Крок 4
Влийте в вок кунжутне масло і додайте цибулю, червоний перець і моркву, смажте 2 хв. Покладіть обидва види капусти і паростки квасолі і готуйте ще 2-3 хв. Поверніть свинину в сковороду. Влийте мирин з соєвим соусом і перемішайте, потримайте 1 хв. на вогні, приправити сіллю і перцем. Перекладіть овочі в друшляк, щоб стекла зайва рідина. Крок 5
Для соусу обсмажте насіння кунжуту на сухій сковороді до золотистого кольору і остудіть. Змішайте соєвий соус, рисовий оцет, сік лайма і кунжутну олію, приправити кайенским перцем. Всипте кунжут і перемішайте. Крок 6
Розберіть листя салату ромен і розкладіть на блюді. На листя викладіть салат, посипте зеленою цибулею. Соус подайте окремо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!