АЗІАТСЬКИЙ САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ У салатні човники

Не лякайтеся довгого списку інгредієнтів, цей салат готується досить швидко, потрібно лише нарізати всі овочі заздалегідь. Він ідеально підходить для неформальних вечірок & ndash; виходить велика порція, якої вистачить надовго. Ви навіть можете подати салат на загальному блюді, а не розкладати по листю, хоча так виходить поза сумнівом ефектніше.

Інгредієнти

  • 300 г свинячої вирізки
  • 1 середня червона цибулина
  • 1 солодкий червоний перець
  • 1 середня морквина
  • 1/4 великого качана пекінської капусти
  • невеликий шматок червоної капусти (200 г)
  • 1 стакан паростків квасолі
  • 12 листя салату ромен, бажано з середини
  • 1 маленький пучок зеленої цибулі
  • 1/2 ст. л. рисового або картопляного крохмалю
  • 2 ст. л. кунжутного масла
  • 30 мл соєвого соусу
  • 30 мл Мирина (солодке японське рисове вино)
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • 1 ст. л. насіння кунжуту
  • 350 мл соєвого соусу
  • 350 мл рисового оцту
  • 1 ст. л. соку лайма
  • 1 ч. Л. кунжутного масла
  • щіпка кайенского перцю

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> АЗІАТСЬКИЙ САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ У салатні Човник

Очистіть і наріжте червону цибулю тонкими півкільцями, морква – соломкою, солодкий перець – тонкими смужками. Тонко наріжте пекінську і червону капусту. Крок 2

Змішайте соєвий соус і мирин в невеликій мисці. Наріжте свиняче філе тонкими скибочками, а потім смужками, посипте сіллю і перцем. Додайте крохмаль і перемішайте. Крок 3

АЗІАТСЬКИЙ САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ У салатні човники

Розігрійте вок з 1 ст. л. рослинного масла на сильному вогні і обсмажте свинину, 4 хв. Шумівкою перекладіть свинину в миску. Крок 4

АЗІАТСЬКИЙ САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ У салатні човники

Влийте в вок кунжутне масло і додайте цибулю, червоний перець і моркву, смажте 2 хв. Покладіть обидва види капусти і паростки квасолі і готуйте ще 2-3 хв. Поверніть свинину в сковороду. Влийте мирин з соєвим соусом і перемішайте, потримайте 1 хв. на вогні, приправити сіллю і перцем. Перекладіть овочі в друшляк, щоб стекла зайва рідина. Крок 5

АЗІАТСЬКИЙ САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ У салатні човники

Для соусу обсмажте насіння кунжуту на сухій сковороді до золотистого кольору і остудіть. Змішайте соєвий соус, рисовий оцет, сік лайма і кунжутну олію, приправити кайенским перцем. Всипте кунжут і перемішайте. Крок 6

АЗІАТСЬКИЙ САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ У салатні човники

Розберіть листя салату ромен і розкладіть на блюді. На листя викладіть салат, посипте зеленою цибулею. Соус подайте окремо.

0/5 (0 Reviews)