Подавайте чіпси з вух зі смаженою Кейла і яєчнею або яйцем-пашот.
Інгредієнти
- 1-2 варено -копчених свинячих вуха
- кукурудзяний крохмаль для обвалки
- масло для смаження
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> листя Кейла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Дуже тонко наріжте 1-2 варено-копчених свинячих вуха. Обваляйте отримані смужки в кукурудзяному крохмалі, струсіть зайве і обсмажте в розігрітому до 170 ° С олії до золотистої скоринки з усіх боків. Крок 2 Готові чіпси викладайте на зім'яті паперові рушники і соліть. Слідом за вухами обсмажте в тій самій олії листя Кейла. До речі
Рецепт надано Анатолієм Аношин, бренд-шефом ресторанів & laquo; Ян Примус & raquo; .
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!