ЧІПСИ зі свинячої вух з Кейла

Подавайте чіпси з вух зі смаженою Кейла і яєчнею або яйцем-пашот.

Інгредієнти

  • 1-2 варено -копчених свинячих вуха
  • кукурудзяний крохмаль для обвалки
  • масло для смаження
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> листя Кейла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дуже тонко наріжте 1-2 варено-копчених свинячих вуха. Обваляйте отримані смужки в кукурудзяному крохмалі, струсіть зайве і обсмажте в розігрітому до 170 ° С олії до золотистої скоринки з усіх боків. Крок 2 Готові чіпси викладайте на зім'яті паперові рушники і соліть. Слідом за вухами обсмажте в тій самій олії листя Кейла. До речі

Рецепт надано Анатолієм Аношин, бренд-шефом ресторанів & laquo; Ян Примус & raquo; .

0/5 (0 Reviews)