ЧИЛИ З ЧЕРВОНОЇ КВАСОЛІ СО СВИНИНОЮ

ЧІЛІ З ЧЕРВОНОЇ КВАСОЛІ СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 1 кг м'якоті свинячої лопатки
  • 100 г сирого свинячого сала
  • 1,5 кг консервованих рубаних помідорів у власному соку
  • 1 великий солодкий червоний перець
  • 3 великі цибулини
  • 1 головка часнику
  • 2 банки (по 400 г) консервованої червоної квасолі
  • по 1 ст. л. меленої зіри, сухого орегано і розмарину
  • 1-3 ч. л. меленого гострого червоного перцю
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Часник подрібніть. У солодкого перцю видаліть серцевину і плодоніжки, м'якоть нарізати невеликими кубиками. Крок 2 Свинину наріжте кубиками зі стороною 2 см. Сало наріжте дуже дрібно. Крок 3 У велику каструлю з товстим дном покладіть сало, поставте на невеликий вогонь, витопите. Покладіть в витопленого сало частина м'яса так, щоб шматочки не стикалися один з одним, збільште вогонь і обсмажте м'ясо з усіх боків до рум'яної скоринки. Вийміть м'ясо шумівкою на тарілку і покладіть наступну порцію. Крок 4 Коли все м'ясо буде готове, поверніть його в каструлю, додайте цибулю, часник і солодкий перець, а також трохи гострого червоного перцю і перемішайте. Закрийте каструлю кришкою і готуйте на середньому вогні, час від часу помішуючи, 20 хв. Крок 5 Додайте в каструлю помідори разом з соком, зіру, орегано, розмарин, сіль і чорний перець. Влийте 400 мл холодної води. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального і готуйте під кришкою 2 ч. Час від часу помішуйте. Якщо суміш здасться вам занадто густий, підлити окропу. Крок 6 Квасоля відкиньте на друшляк, покладіть в каструлю, приправте ще гострим перцем, за бажанням, готуйте 20 хв. Подавайте дуже гарячим.

0/5 (0 Reviews)