Шукрут З ДЕКІЛЬКОМА ГАЛУЗЯМИ свинини

шукрут З ДЕКІЛЬКОМА ГАЛУЗЯМИ свинини

Інгредієнти

  • 500-700 г свинячої вирізки
  • 400 г свинячих реберець
  • 300 г копчених ковбасок
  • 200 г свинячої домашньої ковбаси
  • 200 г бекону
  • 500 г кислої капусти
  • 1 невеликий качан капусти
  • 4 великі цибулини
  • 300 мл білого сухого вина або овочевого бульйону з додаванням лимонного соку
  • 2 ст. л. коричневого цукру
  • 20 ягід ялівцю
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У вирізки видаліть всі плівки. Наріжте вирізку поперек волокон шматками товщиною приблизно 1 см. Натріть кожен шматок сіллю і перцем. Крок 2 Ребра розріжте по одному, обсмажте під максимально розігрітим грилем, перевертаючи, до рум'яної скоринки з усіх боків. Бекон наріжте невеликими кубиками, цибулю очистіть і подрібніть. У великій утятніце витопите бекон на середньому вогні. Після чого додайте вирізку, обсмажте до появи скоринки, перекладіть на тарілку. Крок 3 Тим часом кислу капусту промийте холодною водою, відіжміть. Свіжу капусту тонко нашаткуйте, посоліть і потисніть руками. Крок 4 Покладіть в утятницу цибулю і обсмажте його до золотистого кольору. Покладіть кислу і свіжу капусту, ребра, бекон і вирізку. Влийте вино або бульйон. Приправте ялівцем, цукром, сіллю і перцем, перемішайте. Закрийте форму кришкою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 1,5 год. Крок 5 Додайте в шукрут нарізані довільно ковбаски і ковбасу, перемішайте, при необхідності додайте води і поверніть в духовку на 30 хв. Подавайте дуже гарячим.

0/5 (0 Reviews)