Інгредієнти
- 500-700 г свинячої вирізки
- 400 г свинячих реберець
- 300 г копчених ковбасок
- 200 г свинячої домашньої ковбаси
- 200 г бекону
- 500 г кислої капусти
- 1 невеликий качан капусти
- 4 великі цибулини
- 300 мл білого сухого вина або овочевого бульйону з додаванням лимонного соку
- 2 ст. л. коричневого цукру
- 20 ягід ялівцю
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У вирізки видаліть всі плівки. Наріжте вирізку поперек волокон шматками товщиною приблизно 1 см. Натріть кожен шматок сіллю і перцем. Крок 2 Ребра розріжте по одному, обсмажте під максимально розігрітим грилем, перевертаючи, до рум'яної скоринки з усіх боків. Бекон наріжте невеликими кубиками, цибулю очистіть і подрібніть. У великій утятніце витопите бекон на середньому вогні. Після чого додайте вирізку, обсмажте до появи скоринки, перекладіть на тарілку. Крок 3 Тим часом кислу капусту промийте холодною водою, відіжміть. Свіжу капусту тонко нашаткуйте, посоліть і потисніть руками. Крок 4 Покладіть в утятницу цибулю і обсмажте його до золотистого кольору. Покладіть кислу і свіжу капусту, ребра, бекон і вирізку. Влийте вино або бульйон. Приправте ялівцем, цукром, сіллю і перцем, перемішайте. Закрийте форму кришкою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 1,5 год. Крок 5 Додайте в шукрут нарізані довільно ковбаски і ковбасу, перемішайте, при необхідності додайте води і поверніть в духовку на 30 хв. Подавайте дуже гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!