ДОМАШНІЙ КЄБАБ

Ось і все. Виходить дуже смачно.

ДОМАШНІЙ КЄБАБ

Все на пікнік! x Інгредієнти

  • 1 кг яловичини
  • 200 г свинячого сала
  • 3 цибулини середнього розміру
  • сіль – за смаком
  • червоний перець – за смаком
  • соус Kikkoman – за смаком
  • зелена цибуля
  • зелень (петрушка, кінза, базилік)

Покроковий рецепт приготування

Всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку 2 рази, щоб добре все подрібнити. Додати соус Kikkoman. Соусу потрібно небагато, так як невелика кількість вже дає аромат і бажаний смак. Потім всю масу потрібно силою кидати на стіл, поки вона не стане в'язкою. Після цього фарш покласти в холодильник на кілька годин. Досить 2-3 години. Сформувати кульки невеликого розміру і, змочуючи руки у воді, акуратно нанизати їх на шампури. Готувати на мангалі на розжареному вугіллі до готовності.

0/5 (0 Reviews)