ЛЮЛЯ З КУРКИ

Яке все-таки смішну назву для російського вуха це слово & laquo; люля & raquo ;. Пам'ятайте хуліганську пісню Петра Мамонова та групи & laquo; Звуки Му & raquo; про & laquo; ці соковиті Люляк баб & raquo ;? У нас & laquo; Люляк & raquo; теж виходять надзвичайно соковиті і смачні. І без найменшого підтексту, зате з дуже цікавими продуктами.

ЛЮЛЯ З КУРКИ

Інгредієнти

  • 500 г філе курячої грудки
  • 2 середніх червоних солодких перцю
  • 2 середні цибулини
  • 60 г сиру гауда
  • 2 ст . л. вершкового масла
  • 2 маленьких яйця
  • сіль, мелений чорний перець
  • дерев'яні шпажки

Для подачі:

  • 2 жмені міксу з салатного листя
  • помідори черрі
  • бальзамічний оцет і оливкове масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замочіть шпажки в холодній воді на 1 ч. Це потрібно, щоб при запіканні шпажки не горіли і м'ясо до них не приставало. Крок 2 Перці покладіть на решітку розігрітій до максимуму духовки під включений гриль. Запікайте до появи чорних підпалин, перевертаючи, приблизно 10 хв. Покладіть гарячі перці в герметичний поліетиленовий пакет, закрийте і залиште на 10 хв., Потім очистіть від шкірки і серцевини. М'якоть наріжте дрібними кубиками. Крок 3 Куряче філе дрібно наріжте, потім порубати важким ножем або тесаком в грубий фарш. Дуже дрібними кубиками наріжте сир, цибулю подрібніть. Крок 4 Розм'якшіть вершкове масло. Змішайте фарш з курячого філе, солодкий перець, цибулю і сир. Додайте яйця і масло. Посоліть, поперчіть і перемішайте до однорідності. Поставте фарш в холодильник на 30 хв. Крок 5 Змочуючи руки в гарячій воді, обліпили шпажки вийшов фаршем у вигляді невеликих подовжених котлеток. Викладіть шпажки з люля на деко і поставте в розігріту до 180 ° С духовку (можна додатково включити в духовці режим «гриль»). Запікайте до золотистого кольору, 20 хв., Пару раз перевернувши. Крок 6 Подавайте з салатним міксом і помідорами чері, скропити оцтом і олією. До речі

Ні в якому разі не купуйте для цієї страви готовий фарш і навіть не використовуйте & nbsp; м'ясорубку. Тільки при використанні пісного філе, яке ви рубайте ножем, в суміші з маслом ви отримаєте правильний результат: люля будуть ніжними і збережуть в собі весь сік.

0/5 (0 Reviews)