ДРУГЕ СТРАВА DIM SUM

У вас є пароварка і трохи вільного часу? Зробіть дім сум & mdash; такий собі китайський фастфуд.

ДРУГЕ СТРАВА DIM SUM

Конкурс рецептів Зимові задоволення з Kikkoman x Інгредієнти

  • соус соєвий – 3-4 ст.л.
  • цибуля зелена – 1 перо
  • фарш свинячий – 300 г
  • саке – 1 ст. л.
  • оцет рисовий – 1 ст. л.
  • імбир натертий – 1 ст. л.
  • вода (для тесту) – 120 мл
  • перець чорний свіжозмелений – за смаком
  • борошно ( для тесту) – 200 г
  • цибуля – 1 шт.
  • масло кунжутне – 1 ч . л.

Покроковий рецепт приготування

Влити окріп в борошно і замісити тісто (тісто буде дуже крутим, але це правильно). Скачати тісто в кулю, покласти в миску, накрити плівкою, залишити на 1 годину. По закінченні цього часу тісто стане м'яким і податливим, конденсат можна промокнути серветкою. Подрібнити цибулину до кашки, дрібно порубати зелена цибуля. Змішати всі інгредієнти для фаршу, миску накрити плівкою, прибрати в холодильник на 40 хвилин. Розділити тісто на 4-5 частин, одну з них тонко розкачати, посипавши стіл крохмалем, інші тримати під плівкою, щоб тісто не висихало. Вирізати з тіста гуртки 8-10 см діаметром, на кожен з них покласти по ложці начинки і защипати. Дим-сум можна відварити на пару або тушкувати на сковороді. Для приготування на пару ідеально використовувати листя салату або китайської капусти – ними вистілая грати, на яку потім покласти дім сум. У цьому випадку не треба нічого змащувати маслом. Варити на пару 10-15 хвилин. Для приготування на сковороді треба змастити її маслом (1 ст. Л. Рослинного і 1 ст. Л. Кунжутного), розігріти, викласти все пельмені. Коли вони підсмажаться знизу, акуратно по стінках влити 80-100 мл гарячої води, закрити кришкою і готувати на середньому вогні 8-10 хвилин. Подавати дім суми можна з соєвим соусом, або соєвим соусом з васабі і т. П. Господині на замітку Защип «хусточкою» – щось на зразок плетіння коси з бічних бортів тесту. Загнути трохи верх, з боків зробити защипи і направити їх до центру – нашарувати один до іншого, як косу заплітати, але всередину не заправляти -залишити гребінець і защипати його.

0/5 (0 Reviews)