Інгредієнти
- брокколі – 150 г
- часник – 2 зубчики
- гілочки кінзи – 6 шт.
- сухі гриби – 150 г
- соєвий соус – 1 ст. л.
- кедрові горішки – 25 г
- цукор – 2 ст. л.
- рослинне масло – 3 ст. л.
- цибулина – 1 шт.
- сіль, перець
- фарш зі свинини – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гриби залити 1 склянкою холодної води і залишити на 1 ч. Горіхи обсмажити на сухій розжареній сковороді, постійно помішуючи, протягом 3-4 хв. Часник і цибуля очистити, часник розчавити, цибулю дрібно нарізати. Брокколі і кінзу промити і обсушити. Брокколі розібрати на невеликі суцвіття, кінзу подрібнити. Крок 2
У великій мисці змішати м'ясний фарш з горіхами, часником і половиною подрібненої кінзи. Приправити сіллю і перцем, ретельно вимісити і сформувати 18-20 маленьких фрикадельок. Крок 3
Розігріти в сковороді 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити фрикадельки з усіх боків протягом 10 хв. Зняти з вогню. Крок 4
Гриби відкинути на друшляк, кілька разів інтенсивно струсити, потім дрібно порубати. Настій зберегти. Розігріти в каструлі масло, що залишилося і обсмажити гриби і цибулю до м'якості, 6-8 хв. Влити 1,8 л води, грибний настій, посолити і поперчити за смаком, довести до кипіння. Крок 5
Додати брокколі і варити на повільному вогні 4-5 хв. Крок 6
Покласти в суп фрикадельки і готувати ще 3-4 хв. Зняти каструлю з вогню, розлити суп по тарілках, посипати кінзою і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!