ГРИБНИЙ Суп з фрикадельками

ГРИБНИЙ Суп з фрикадельками

Інгредієнти

  • брокколі – 150 г
  • часник – 2 зубчики
  • гілочки кінзи – 6 шт.
  • сухі гриби – 150 г
  • соєвий соус – 1 ст. л.
  • кедрові горішки – 25 г
  • цукор – 2 ст. л.
  • рослинне масло – 3 ст. л.
  • цибулина – 1 шт.
  • сіль, перець
  • фарш зі свинини – 200 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Гриби залити 1 склянкою холодної води і залишити на 1 ч. Горіхи обсмажити на сухій розжареній сковороді, постійно помішуючи, протягом 3-4 хв. Часник і цибуля очистити, часник розчавити, цибулю дрібно нарізати. Брокколі і кінзу промити і обсушити. Брокколі розібрати на невеликі суцвіття, кінзу подрібнити. Крок 2

ГРИБНИЙ Суп з фрикадельками

У великій мисці змішати м'ясний фарш з горіхами, часником і половиною подрібненої кінзи. Приправити сіллю і перцем, ретельно вимісити і сформувати 18-20 маленьких фрикадельок. Крок 3

ГРИБНИЙ Суп з фрикадельками

Розігріти в сковороді 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити фрикадельки з усіх боків протягом 10 хв. Зняти з вогню. Крок 4

ГРИБНИЙ Суп з фрикадельками

Гриби відкинути на друшляк, кілька разів інтенсивно струсити, потім дрібно порубати. Настій зберегти. Розігріти в каструлі масло, що залишилося і обсмажити гриби і цибулю до м'якості, 6-8 хв. Влити 1,8 л води, грибний настій, посолити і поперчити за смаком, довести до кипіння. Крок 5

Додати брокколі і варити на повільному вогні 4-5 хв. Крок 6

ГРИБНИЙ Суп з фрикадельками

Покласти в суп фрикадельки і готувати ще 3-4 хв. Зняти каструлю з вогню, розлити суп по тарілках, посипати кінзою і подати до столу.

0/5 (0 Reviews)