Кебаб з ШИНКИ І ПЕРСИКІВ

кебаб з ШИНКИ І ПЕРСИКІВ

Інгредієнти

  • 2 ст. л. абрикосового джему
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • 2 ст. л. гірчиці
  • 400 г шинки
  • 2 персика
  • сік лимонний

Покроковий рецепт приготування

1. Дерев'яні шпажки покласти на 20 хв. в холодну воду. Рослинна олія, гірчицю, абрикосовий джем і лимонний сік збити міксером. 2. Персики вимити, розрізати навпіл і видалити кісточку. Нарізати персики і окіст однаковими за розміром шматочками, шириною приблизно по 2,5 см. По черзі нанизати шматочки персиків і окосту на шпажки. На кожній шпазі має бути по 4-5 шматочків. 3. Рясно змастити кебаби вийшов маринадом. Обсмажити на грилі або на розпеченій сковороді, по 1,5 хв. з кожного боку.

0/5 (0 Reviews)