Люля-кебаб З БАРАНИНИ З ЗЕЛЕННЮ

Подавайте такі кебаби з зеленню, скибочкою лимона і свіжим, хрустким хлібом.

Інгредієнти

  • 0,5 кг нежирної баранини
  • 70 г кісткового мозку
  • цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 0,5 ч. л. коріандру

  • 0,5 ч. л. зіри
  • мелена паприка
  • 1 ч. Л. меленої кориці
  • велика щіпка гострого червоного перцю
  • сіль
  • 4 ст. л. подрібненої зелені кінзи
  • 2 ст. л. подрібненої зелені м'яти
  • 2 ст. л. подрібненої зелені петрушки
  • дерев'яні шпажки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ясо дрібно порубати ножем, змішати з кістковим мозком. Лук очистити і дуже дрібно нарізати. Всі прянощі скласти в ступку, додати сіль і потовкти товкачем в порошок. Крок 2 Додати до м'яса лук, зелень і товчені прянощі, перемішати до абсолютної однорідності, накрити плівкою і помістити в холодильник не менше ніж на 2 години, а краще на 6. Крок 3 Коли фарш настоїться, дістати його з холодильника; можна поставити миску з фаршем на лід. Змочити руки водою; брати по шматку фаршу завбільшки з куряче яйце і розтягувати уздовж по шпазі, добре обминаючи по всій довжині, особливо на кінцях. Крок 4 Розігріти духовку до 200 ° С. Шпажки помістити на краю вогнетривкої форми так, щоб кебаби не торкалися дна форми. Поставити форму в духовку. Готувати 12 & nbsp; хв., В середині приготування кебаби перевернути.

0/5 (0 Reviews)