Подавайте такі кебаби з зеленню, скибочкою лимона і свіжим, хрустким хлібом.
Інгредієнти
- 0,5 кг нежирної баранини
- 70 г кісткового мозку
- цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
- 0,5 ч. л. зіри
- мелена паприка
- 1 ч. Л. меленої кориці
- велика щіпка гострого червоного перцю
- сіль
- 4 ст. л. подрібненої зелені кінзи
- 2 ст. л. подрібненої зелені м'яти
- 2 ст. л. подрібненої зелені петрушки
- дерев'яні шпажки
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 0,5 ч. л. коріандру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясо дрібно порубати ножем, змішати з кістковим мозком. Лук очистити і дуже дрібно нарізати. Всі прянощі скласти в ступку, додати сіль і потовкти товкачем в порошок. Крок 2 Додати до м'яса лук, зелень і товчені прянощі, перемішати до абсолютної однорідності, накрити плівкою і помістити в холодильник не менше ніж на 2 години, а краще на 6. Крок 3 Коли фарш настоїться, дістати його з холодильника; можна поставити миску з фаршем на лід. Змочити руки водою; брати по шматку фаршу завбільшки з куряче яйце і розтягувати уздовж по шпазі, добре обминаючи по всій довжині, особливо на кінцях. Крок 4 Розігріти духовку до 200 ° С. Шпажки помістити на краю вогнетривкої форми так, щоб кебаби не торкалися дна форми. Поставити форму в духовку. Готувати 12 & nbsp; хв., В середині приготування кебаби перевернути.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!