КОНКІЛЬОНІ, фаршировані морквою, цибулею і фарш під сметанним соусом

Конкільоні- це великі черепашки, їх можна фарширувати фаршем, м'ясом, грибами. Виходить смачно, а під соусом взагалі чудово.

Новий рік з італійським ароматом x Інгредієнти

  • черепашки 250 г
  • фарш 250 г
  • цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • сир 100 г
  • сметана 100 г
  • сіль
  • перець
  • прованські трави
  • оливкова олія

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОНКІЛЬОНІ, фаршировані морквою , ЛУКОМ І фарш під сметанним соусом

Отвариваем попередньо черепашки до напівготовності. Крок 2

КОНКІЛЬОНІ, фаршировані морквою, цибулею і фарш під сметанним соусом

Моркву натираємо на тертці, цибулю ріжемо на шматочки. На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо спеції, фарш, солимо і тушкуємо хвилин 10. Крок 3

Начиняємо конкільоні готовим фаршем, укладаємо на сковороду, змащену оливковою олією. Сметану змішуємо з водою і заливаємо черепашки. Накриваємо черепашки кришкою і тушкуємо 25-30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипаємо натертим сиром. Крок 4

КОНКІЛЬОНІ, фаршировані морквою, цибулею і фарш під сметанним соусом

Пригощайтеся, смачного! Корисна порада

Можна експериментувати з різними спеціями, це додасть страві неповторного смаку.

Господині на замітку

Конкільоні – оригінальне італійське блюдо можна готувати з різноманітними начинками: фаршем, грибами, овочами.

0/5 (0 Reviews)