КУРЯЧИЙ ШАШЛИК НА Айраном

Багато хто вважає, що куряче філе виходить сухим і позбавленим смаку, а ось якщо приготувати їх за цим рецептом, то завдяки Айраном м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а томатний сік і паприка дають прекрасний золотистий відтінок.

КУРЯЧИЙ ШАШЛИК НА айраном

Приправ літо! x Інгредієнти

  • куряче філе 3 кг
  • ріпчасту цибулю 1 кг
  • томатний сік 1 л
  • айран 1 л
  • паприка 1 ст.л.
  • сіль 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КУРЯЧИЙ ШАШЛИК НА Айраном

Куряче філе промити , обсушити. Крок 2

КУРЯЧИЙ ШАШЛИК НА Айраном

Нарізати на великі шматочки. Крок 3

КУРЯЧИЙ ШАШЛИК НА Айраном

Цибулю почистити, нарізати півкільцями, додати 1 ст. ложка солі. Руками перетираємо цибулю з сіллю. Змішуємо м'ясо з цибулею і залишаємо на 30-40 хвилин. Крок 4

КУРЯЧИЙ ШАШЛИК НА Айраном

Додаємо айран, томатний сік і ретельно перемішуємо. Ми залишаємо на 3-4 години. Крок 5

КУРЯЧИЙ ШАШЛИК НА Айраном

Виливаємо маринад, додаємо паприку і йдемо ставити мангал. Через 30-40 хвилин можна починати смажити.

0/5 (0 Reviews)