Багато хто вважає, що куряче філе виходить сухим і позбавленим смаку, а ось якщо приготувати їх за цим рецептом, то завдяки Айраном м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а томатний сік і паприка дають прекрасний золотистий відтінок.
Приправ літо! x Інгредієнти
- куряче філе 3 кг
- ріпчасту цибулю 1 кг
- томатний сік 1 л
- айран 1 л
- паприка 1 ст.л.
- сіль 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Куряче філе промити , обсушити. Крок 2
Нарізати на великі шматочки. Крок 3
Цибулю почистити, нарізати півкільцями, додати 1 ст. ложка солі. Руками перетираємо цибулю з сіллю. Змішуємо м'ясо з цибулею і залишаємо на 30-40 хвилин. Крок 4
Додаємо айран, томатний сік і ретельно перемішуємо. Ми залишаємо на 3-4 години. Крок 5
Виливаємо маринад, додаємо паприку і йдемо ставити мангал. Через 30-40 хвилин можна починати смажити.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!