Якщо ви не стурбовані кількістю зайвих калорій, можете обернути курячі грудки смужками бекону і & nbsp; смажити так. Вийде дуже смачно!
Інгредієнти
- 4 великих філе курячої грудки
- 200 г помідорів чері
- 1 жовтий солодкий перець
- оливкова олія
- 0,5 ч. л. порошку каррі
- сіль, мелений чорний перець
- тонкий лаваш для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Наріжте філе грудки шматочками 2х2х3 см. Посоліть, поперчіть, посипте каррі, полийте оливковою олією, втирайте цю суміш в м'якоть і залиште при кімнатній температурі на 15-30 хв. Крок 2
Перець очистіть, наріжте шматочками 2х2 см, посоліть, змастіть маслом. Нанижіть на тонкі шампури курку, перець та чері, чергуючи їх. На початку і в кінці шампурів краще нанизати перець. Крок 3 Розпаліть вугілля в мангалі – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Встановіть на мангалі шампури і смажте шашлички, повертаючи, до готовності курячого м'яса, 10-12 хв. Дайте м'яса «відпочити» на шампурах, 5-7 хв. Подавайте з лавашем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!