КЄБАБ З КУРКИ

Щоб кебаб добре тримався на шампурі, фарш повинен бути максимально свіжим і дуже добре охолодженим. & Nbsp;

 КЄБАБ З КУРКИ

Інгредієнти

  • 10 тонких лавашей
  • 350 г помідорів
  • 200 г червоної цибулі
  • зелень кінзи, петрушки, зеленої цибулі
  • 250 г домашньої аджики
  • 250 г білого соусу
  • 250 г маринованих огірків
Для кебаба з курки

  • 1 кг курячого стегна без кістки
  • 100 г ріпчастої лука
  • 12 г солі
  • 4 г чорного меленого перцю

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Курячі стегенця без шкіри і кісток наріжте шматочками і добре охолодіть або злегка подморозьте. Змішайте з нарізаною ріпчастою цибулею і пропустіть через м'ясорубку з дрібними гратами два рази. Перед тим, як провернути вдруге, додайте у фарш сіль і перець. Добре перемішайте і охолодіть фарш, щоб він добре тримався на шампурі. Сформуйте з фаршу ковбаску вагою близько 100 г і насадити на шампур. Обсмажте на вугіллі до готовності. Можна сформувати ковбаску, злегка обваляти в борошні і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла до рум'яної скоринки. Крок 2 Промиту і обсушену зелень наріжте. Червоний цибулю наріжте півкільцями, помідори і мариновані огірки – скибочками. Розгорніть лаваш, змастіть середину аджикою. Викладіть шарами червона цибуля, помідори, кебаб з курки. Посипте зеленню, полийте білим соусом. Поверніть рулетом з відкритими краями. Запечіть рулет в грилі до утворення рум'яної скоринки. До речі

Якщо у вас немає контактного гриля, можна запекти лаваш на сковороді під невеликим пресом.

& nbsp;

0/5 (0 Reviews)