Таке нехитре блюдо обов'язково зігріє вас холодними зимовими вечорами і прикрасить будь-який стіл.
Зимова їжа x Інгредієнти
- фарш яловичий – 600 г
- яйце – 1 шт.
- приправа “для люля кебаб”
- сіль за смаком
- цибуля ріпчаста – 3 головки
- бекон з/к – 1 уп.
- вода (змочувати руки при ліпленні)
- сало або курдюк – 250 г
- шпажки – 6 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Яловичину прокрутити на м'ясорубці разом з салом. Крок 2 Посолити за смаком, додати сіль, приправу і яйце. Замісити фарш. Крок 3 Ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати і додати в фарш. Крок 4 Ще раз ретельно вимісити. Фарш любить увагу. Крок 5 Змочуючи руки водою зліпити люляшкі і нанизати їх на шпажки. Розподілити фарш таким чином, щоб вийшов зайве повітря. Крок 6 Обернуть кожен люля смужкою бекону. Крок 7 Деко вистелити пергаментом і викласти люля. Крок 8 Запікати при 190 градусах приблизно 30 хвилин. При верхньому і нижньому нагріванні без конвекції. Господині на замітку
Подавайте з наршараб!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!