Баранина, спеції, горіхи та овочі – виходить чудове поєднання.
Зимова їжа x Інгредієнти
- капуста червонокачанна – 1/4 качана
- оцет бальзамічний червоний – 1 ст. л. + 1 ст. л.
- цукор – велика щіпка
- фарш баранячий – 400 г
- хлібні крихти – жменю
- салат листовий – 1 пучок
- соус чилі – 4 ст. л.
- насіння фенхелю – 1 ч. л.
- зіра – 1 ст. л.
- фісташки рубані – жменю
- огірок – 1 шт.
- сіль, перець
- масло оливкове
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Капусту нашаткувати, додати сіль, перець, оцет, цукор і гарненько пом'яти руками. Залишити маринуватися. Крок 2
Спеції та горіхи обсмажити на сухій сковороді. Крок 3
Фарш посолити, додати хлібні крихти, розділити на 4 частини і насадити на шпажки. Обсмажити з усіх боків. В ідеалі – на сковороді-гриль. Крок 4
Салат нарвати руками, огірок нарізати великими шматками. Зробити заправку для овочів: змішати оцет, масло, сіль, перець. Полити овочі. Крок 5
Спеції потовкти у ступці. Кебаби змастити соусом чилі, обваляти в спеціях. Подавати з капустою і овочами. Крок 6
Смачного! Господині на замітку
Можна використовувати і інші хрусткі овочі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!