Ці мініатюрні ліниві голубці дуже ужобно ділити на маленькі порції.
Конкурс Містраль рис як культура x Інгредієнти
- рис – 100 г
- капуста – 300 г
- сметана – 200 г
- фарш яловичина-свинина – 500 г
- сіль, перець – за смаком
- лавровий лист – 2 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- яйце – 1 шт.
- борошно – 1 ст. л.
- бульйон (м'ясний або курячий) – 500 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт .
- масло вершкове – 20 г
- часник – 1 зубчик
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Рис промити і відварити в підсоленій воді до готовності. Капусту нашаткувати і згасити до готовності на сковороді. Крок 2 Цибулю і часник пропустити через м'ясорубку і додати в фарш. Перемішати. Додати в нього яйце, посолити і поперчити. Добре вимісити. Крок 3 Додати готовий рис і капусту. Ще раз перемішати. Крок 4 Виліпити з фаршу фрикадельки розміром з волоський горіх і обсмажити їх з усіх боків до рум'яної скоринки. Крок 5 Перекласти фрикадельки в каструлю з товстим дном. Залити половиною м'ясного бульйону, швидко довести до кипіння, покласти лавровий лист. Зменшити вогонь, і тушкувати 20 хвилин. Крок 6 Приготувати соус. У сковороді розтопити вершкове масло. Додати борошно і готувати 1 хвилину. Поступово влити бульйон і додати сметану. Довести до кипіння і варити ще 5 хвилин. Посолити за смаком. Крок 7 Влити соус в каструлю з фрикадельками, перемішати і згасити протягом 5-7 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!