Інгредієнти
- медальйони з яловичини – 4 шт
- яловичий бульйон – 8 ст. л.
- сіль
- базилік – 8 листочків
- масло вершкове – 50 г
- шматочки сиров'яленому шинки – 4 шт
- моцарелла – 4 кульки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Стейки відбити, промокнути серветками, натерти сіллю і перцем. Обернути по краях кожен стейк смужкою шинки і обсмажити в половині розігрітого масла, по 3 хв. з кожного боку. Крок 2
на кожен стейк викласти по кульці моцарелли, розрізаному навпіл, і помістити в духовку, розігріту до 220 & degС, на 7 хв. Крок 3
Приготувати соус. У сковороді розігріти бульйон з листочками базиліку і готувати до тих пір, поки об'єм рідини не зменшиться вдвічі. Додати масло, що залишилося, посолити. Викласти м'ясо на тарілки, полити соусом і прикрасити зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!