МЕДАЛЬЙОНИ З яловичини з шинкою

МЕДАЛЬЙОНИ З яловичини з шинкою

Інгредієнти

  • медальйони з яловичини – 4 шт
  • яловичий бульйон – 8 ст. л.
  • сіль
  • базилік – 8 листочків
  • масло вершкове – 50 г
  • шматочки сиров'яленому шинки – 4 шт
  • моцарелла – 4 кульки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Стейки відбити, промокнути серветками, натерти сіллю і перцем. Обернути по краях кожен стейк смужкою шинки і обсмажити в половині розігрітого масла, по 3 хв. з кожного боку. Крок 2

МЕДАЛЬЙОНИ З яловичини з шинкою

на кожен стейк викласти по кульці моцарелли, розрізаному навпіл, і помістити в духовку, розігріту до 220 & degС, на 7 хв. Крок 3

МЕДАЛЬЙОНИ З яловичини з шинкою

Приготувати соус. У сковороді розігріти бульйон з листочками базиліку і готувати до тих пір, поки об'єм рідини не зменшиться вдвічі. Додати масло, що залишилося, посолити. Викласти м'ясо на тарілки, полити соусом і прикрасити зеленню.

0/5 (0 Reviews)