Бургер з найніжнішої свининою і соусом в азіатському стилі. Найкраща ідея для & nbsp; перекусу.
Інгредієнти
- 1 кг свинячого окосту з жирком
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 3 зубчики часнику
- 40 г зеленої цибулі
- 2 ст. л. соєвого соусу
- сіль, мелений чорний перець
- рослинне масло
Для подачі:
- 12 маленьких булочок
- готова кимчи
- листя салату латук
- майонез
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> гостра корейська морквина
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Пропустіть м'ясо через м'ясорубку з крупними гратами або порубати важким ножем в фарш. Очистіть і натріть на дрібній тертці імбир і часник. Дуже дрібно порубати зелена цибуля. Змішайте фарш з імбиром, часником і зеленою цибулею, приправте соєвим соусом, сіллю і перцем. Крок 2 Розділіть фарш на 12 рівних частин, сформуйте змоченими в олії руками 12 круглих котлеток товщиною 2 & nbsp; см. Покладіть на блюдо і поставте в холодильник на 30-60 хв. Крок 3
Розріжте булочки навпіл і обсмажте з & nbsp; невеликою кількістю масла з боку розрізу. Дрібно порубати кимчи. Крок 4
Розігрійте сковороду-гриль і обсмажте котлетки з свинини, по 3 хв. з кожного боку, два рази перевернувши. Крок 5
на нижню половину булочок, трохи змащену майонезом, покладіть котлетку, на & nbsp; неї – кимчи або морквину (або і те, і інше), зверху – лист салату, трохи майонезу і & nbsp; верхня частина булочки. Подавайте відразу ж.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!