МІНІ-БУРГЕРИ З свинини в азіатському стилі

Бургер з найніжнішої свининою і соусом в азіатському стилі. Найкраща ідея для & nbsp; перекусу.

Інгредієнти

  • 1 кг свинячого окосту з жирком
  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • 3 зубчики часнику
  • 40 г зеленої цибулі
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • сіль, мелений чорний перець
  • рослинне масло

Для подачі:

  • 12 маленьких булочок
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> гостра корейська морквина

  • готова кимчи
  • листя салату латук
  • майонез

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Пропустіть м'ясо через м'ясорубку з крупними гратами або порубати важким ножем в фарш. Очистіть і натріть на дрібній тертці імбир і часник. Дуже дрібно порубати зелена цибуля. Змішайте фарш з імбиром, часником і зеленою цибулею, приправте соєвим соусом, сіллю і перцем. Крок 2 Розділіть фарш на 12 рівних частин, сформуйте змоченими в олії руками 12 круглих котлеток товщиною 2 & nbsp; см. Покладіть на блюдо і поставте в холодильник на 30-60 хв. Крок 3

МІНІ-БУРГЕРИ з свинини в азіатському стилі

Розріжте булочки навпіл і обсмажте з & nbsp; невеликою кількістю масла з боку розрізу. Дрібно порубати кимчи. Крок 4

МІНІ-БУРГЕРИ з свинини в азіатському стилі

Розігрійте сковороду-гриль і обсмажте котлетки з свинини, по 3 хв. з кожного боку, два рази перевернувши. Крок 5

на нижню половину булочок, трохи змащену майонезом, покладіть котлетку, на & nbsp; неї – кимчи або морквину (або і те, і інше), зверху – лист салату, трохи майонезу і & nbsp; верхня частина булочки. Подавайте відразу ж.

0/5 (0 Reviews)