Разом з грудинкою ви можете запекти крупно нарізані яблука і часник.
Інгредієнти
- 800 г свинячої грудинки шматком
- 2 солодких перцю
- 2 звичайні цибулини
- 1 червона кримська цибулина
- 4 см свіжого кореня імбиру
- 1 ч. л. приправи хмелі-сунелі
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 120 ° С. Надсекіте жирну сторону грудинки крестнакрест через кожні 1,5 см і натріть сіллю, перцем і хмелі-сунелі. Викладіть у форму для запікання жирком вгору і поставте в центр духовки. Запікайте 2,5 ч.
Крок 2
Очистіть перці, обидва види цибулі і імбир. Імбир наріжте тонкою соломкою, перці – квадратиками, цибулю – великими пір’ям.
Крок 3
Вичерпайте з форми, в якій запікається грудинка, кілька ложок жиру в сковороду, поставте на сильний вогонь. Покладіть імбир, солодкий перець і звичайний лук, обсмажте, 3-4 хв. Посоліть, зніміть з вогню, вмішати червона цибуля.
Крок 4
Посипте сумішшю грудинку, поверніть в духовку. Увімкніть гриль (якщо є) і збільште температуру до 220 ° С. Запікайте 10 хв. Подавайте блюдо дуже гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!