ПЕЧЕНАЯ свинячої грудинки з смаженими овочами

Разом з грудинкою ви можете запекти крупно нарізані яблука і часник.

Інгредієнти

  • 800 г свинячої грудинки шматком
  • 2 солодких перцю
  • 2 звичайні цибулини
  • 1 червона кримська цибулина
  • 4 см свіжого кореня імбиру
  • 1 ч. л. приправи хмелі-сунелі
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Розігрійте духовку до 120 ° С. Надсекіте жирну сторону грудинки крестнакрест через кожні 1,5 см і натріть сіллю, перцем і хмелі-сунелі. Викладіть у форму для запікання жирком вгору і поставте в центр духовки. Запікайте 2,5 ч.

Крок 2

Очистіть перці, обидва види цибулі і імбир. Імбир наріжте тонкою соломкою, перці – квадратиками, цибулю – великими пір’ям.

Крок 3

Вичерпайте з форми, в якій запікається грудинка, кілька ложок жиру в сковороду, поставте на сильний вогонь. Покладіть імбир, солодкий перець і звичайний лук, обсмажте, 3-4 хв. Посоліть, зніміть з вогню, вмішати червона цибуля.

Крок 4

Посипте сумішшю грудинку, поверніть в духовку. Увімкніть гриль (якщо є) і збільште температуру до 220 ° С. Запікайте 10 хв. Подавайте блюдо дуже гарячим.

0/5 (0 Reviews)