ПАСТА З окіст і МОЛОДИМ ГОРОШКОМ

ПАСТА З окіст і МОЛОДИМ ГОРОШКОМ

Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти

  • 200 г нежирного окосту або шинки
  • 150 г молодого зеленого горошку
  • 200 мл вершків
  • 1 пачка макаронних виробів
  • 50 г твердого сиру + трохи для посипання
  • 2 зубчики часнику
  • сушений базилік і розмарин
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

  1. Окорок нарізати тонкими брусочками. Часник дрібно порубати. Обсмажити часник на рослинній або оливковій олії протягом 1 хвилини до появи характерного аромату.

  2. Додати шинку і трохи підсмажити. Потім викласти горошок, зменшити вогонь і готувати, регулярно помішуючи, близько 10 хвилин.

  3. Влити вершки. Довести соус до кипіння. Додати спеції, сіль і дрібно натертий сир. Ретельно перемішати і тушкувати ще пару хвилин.

  4. Макаронні вироби відварити відповідно до інструкції на упаковці. Подавати, полив соусом і посипавши сиром.
0/5 (0 Reviews)