СВИНИНА З карамелізуватися грейпфрута

СВИНИНА З карамелізуватися грейпфрут

конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • 600 г свинини середньої жирності без кістки
  • 8 часточок грейпфрута
  • 6 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. зернистої гірчиці
  • 1 ст. л. меду
  • 1/2 ст. л. білого бальзамічного оцту
  • 1/2 склянки води
  • 1-2 ст. л. цукру
  • 12 каперсів
  • чорний мелений перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

  1. Включимо духовку розігріватися до температури 220 & deg; C. Поки гріється духовка, підготуємо маринад. Для цього рідкий або розтоплений мед змішаємо з соєвим соусом, гірчицею, оцтом і перцем.
    Свинину розділимо на чотири медальйона і натремо маринадом, потім покладемо в форму для запікання, додамо воду і, накривши фольгою, відправимо в духовку на 40 хвилин , зменшивши температуру до 180-190 & deg; C.
    За 5-7 хвилин до вимкнення знімемо з форми фольгу.
  2. Поки свинина готується, очистимо грейпфрут від шкірки і білої плівки. Виріжемо гострим ножем часточки максимально близько до білим перегородок. Обваляємо часточки грейпфрута в цукрі і обсмажити по 1-2 хвилини з кожного боку на вогні трохи більше середнього. Часточки викладемо на тарілки, а в сотейник виллємо сік, що залишився після чищення грейпфрута, і, перемішавши, вимкнемо.

  3. Коли м'ясо готове, воно має постояти 5 хвилин, щоб сік розійшовся і не витік назовні . Перекадиваем м'ясо в тарілки, гарніруем грейпфрутом, прикрашаємо каперсами. Приємного апетиту!
0/5 (0 Reviews)