ПЕЛЬМЕНИ У вершки

ПЕЛЬМЕНИ У вершки

ПЕЛЬМЕНИ У вершки

Інгредієнти

Для соусу:

  • вершки 35% – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • масло рослинне
  • сіль

Тісто:

  • 500 г борошна
  • 1 ст. води
  • 1 яйце
  • сіль – щіпка

Фарш:

  • 350 г яловичини
  • 1 шт. ріпчастої цибулі
  • 2 ст. л. вершків або молока
  • сіль, перець, базилік

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Яловичину, цибулю подрібнити. Додати сіль, спеції і вершки. Добре вимішати фарш. Крок 2 В широку миску просіяти борошно гіркою, зробити поглиблення і вилити холодну воду. Вбити яйце. Додати сіль. Замісити тісто. Місити, поки воно не стане відставати від миски. Залишити, прикривши рушником на 20 хв., А краще на 1 годину. Це треба для того, щоб тісто добре тяглося, було не пружним, а пластичним Крок 3 Тісто розділити на 2 частини. 1 частина тонко розкачати, подпиліть стіл борошном. Форму для пельменів посипати борошном і укласти зверху пласт тесту. Щоб воно не рвалося, його треба спочатку намотати на качалку, а потім розгорнути на форму. Крок 4

ПЕЛЬМЕНИ У вершки

В поглиблення викласти фарш, злегка приминаючи. 2 частину тіста розкачати і викласти зверху на фарш. Крок 5

ПЕЛЬМЕНИ У вершки

Качалкою акуратно, починаючи з центру не сильно натискаючи, прокатувати по тесту. Як тільки малюнок проступить, можна прокатувати з силою. Якщо катати відразу з силою, то фарш “з'їде”. Крок 6

ПЕЛЬМЕНИ У вершки

Далі , відокремити тісто від краю форми, форму перевернути і акуратно постукуючи витягти пельмені. Крок 7

ПЕЛЬМЕНИ У вершки

Залишилося тісто знову розкачати і зробити пельмені. Крок 8 Цибулю дрібно порізати і обсмажити в мультиварці на рослинній олії на режимі Жарка. Крок 9

ПЕЛЬМЕНИ У вершки

Влити вершки, встановити режим Паста на 15 хв. Як тільки мультиварка отсігналіт, засипати 400 г пельменів, натиснути кнопку Старт. Після закінчення часу, пельмені готові.

0/5 (0 Reviews)