Перець, фарширований в дромашніх умовах

Цей рецепт – переможець конкурсу “Сьогодні на вечерю”!

Інгредієнти

    • 8-10 болгарських перців
    • 400 г фаршу (наприклад, курячого)
    • 200 г відвареного рису
    • 150 г сметани
    • 150 г томатної пасти або кетчупу
    • 200 г моркви
    • 200 г цибулі
    • сіль, перець за смаком
    • 2 0 г рослинного масла

 

Покроковий рецепт приготування

Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці, половину одержані моркви і цибулі з’єднати і обсмажити на рослинному маслі.

Змішати фарш і рис. Додати обсмажені моркву і цибулю, посолити, поперчити, добре перемішати.

Перець очистити від насіння, зрізати верхівку і наповнити фаршем. Змішати томатну пасту, сметану, залишилися моркву і цибулю перемішати. Укласти в ємність, в якій будуть гаситися перці.

У сотейник додати сметанно-томатний соус, перемішати і викласти фаршировані перці. Налити воду так, щоб вона доходила до середини перців. Гасити на середньому вогні під кришкою близько 40 хвилин. Можна запікати в духовці.
Подавати зі сметаною або з соусом, в якому гасилися перці.

0/5 (0 Reviews)