ПЕРСИКОВИЙ Капрезе

Знаменитий салат з острова Капрі з моцарели, помідорів і базиліка є джерелом натхнення для кухарів усього світу. Для тих, кому набридла класична версія салату, пропонуємо приготувати закуску з персиками і сиров'яленому шинкою.

Інгредієнти

  • 6 стиглих персиків
  • 1 пучок базиліка
  • 3 великих кульки моцарели
  • 130 г прошутто, хамона або схожою сиров'яленому шинки
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 3 ст. л. бальзамічного крему
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПЕРСИКОВИЙ Капрезе

У персиків видаліть кісточку. Наріжте часточками товщиною 4-5 мм. Крок 2

ПЕРСИКОВИЙ Капрезе

Моцареллу наріжте кружальцями завтовшки 5 мм. Крок 3 Викладіть на блюдо в хаотичному порядку часточки персиків, гуртки моцарели, прошютто і листочки базиліку. Полийте салат оливковою олією, посоліть і поперчіть. Крок 4 Акуратно збризніть салат бальзамічним кремом. До речі

Дуже смачним вийде цей салат, якщо персики підсмажити на грилі. Замість персиків можна спробувати використовувати солодкі груші або соковитий солодкий інжир.

0/5 (0 Reviews)