Зверніть увагу & ndash; в чорноморську солянку не входять капуста, ні картопля. Зате як мінімум три види м'яса в ній обов'язкові. В результаті солянка перетворюється в подобу густого м'ясного рагу, яке запросто здатне замінити цілий обід для дуже голодного чоловіка.
Інгредієнти
- 1 середня цибулина
- 2 мариновані огірки
- 12 великих каперсів
- 4 ст. л. рослинного масла
- 2 ст. л. томатної пасти
- по щіпці меленого коріандру і хмелі-сунелі
- 1 ч. л. аджики з помідорами
- 150 г шинки з індички або курки
- 150 г відвареного філе індички
- 150 г копченого яловичого серця або будь-яких інших копченостей
- 150 г відвареної яловичини
- сіль
- пряна зелень, домашній хліб, сметана і лимон для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 зубчики часнику
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Цибуля, часник, маринований огірок і каперси наріжте дрібними кубиками. Розігрійте в каструлі або в казані рослинне масло і обсмажити цибулю з часником до прозорості. Крок 2 Перекладіть цибулю з часником в миску, а в каструлі швидко обсмажте томатну пасту. Додайте цибулю, часник, каперси, маринований огірок. Смажте ще 1-2 хв. Додайте коріандр, аджику і хмелі-сунелі, перемішайте. Крок 3 Всі м'ясні інгредієнти наріжте тонкою соломкою або невеликими кубиками і обсмажте окремо на рослинному маслі, 10 хв. Крок 4 Додайте м'ясо в каструлю до пасеруванні, влийте 1,2 л холодної питної води, доведіть до кипіння, посоліть і варіть 10 хв. Крок 5 Розлийте в тарілки, посипте рубаною зеленню, заправте сметаною і подавайте з нарізаним часточками лимоном і хлібом. До речі
Рецепт надано Гаріком Магукяном, шеф-кухарем ресторану Хмелі & amp; Cунелі, Сочі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!