ПІКНІК по-шведськи

Якщо за вікном дощ і вітер, можна влаштувати пікнік і вдома, у вітальні міської квартири або на терасі таунхауса. Шведи, чия погода також славиться непостійністю, знають толк в холодних закусках і рекомендують запікати свинину з чорносливом, а подавати її з картоплею або сезонними овочами.

 ПІКНІК по-шведськи

Пікнік без шашлику! x Інгредієнти

  • свиняча вирізка 500 г
  • чорнослив без кісточок 50 г
  • свіжа петрушка 10 г
  • цибуля 1 шт.
  • вершкове масло 50 г
  • сіль 1 щіпка (і)
  • мелений чорний перець 1 щіпка (і)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Чорнослив промити, нарізати дрібними шматочками, разом з цибулею і петрушкою, розтопити в сотейнику вершкове масло і пасерувати близько 5 хвилин. Крок 2 Свинячу вирізку розрізати вздовж, посолити і поперчити за смаком, викласти начинку в “кишеню”. Лист для запікання застелити пергаментним папером і викласти на неї свинину, начинкою вгору. Крок 3 Запікати 1 годину при температурі 180 ° С. Готову страву остудити, нарізати скибочками і подавати з сезонними овочами.

0/5 (0 Reviews)