Якщо за вікном дощ і вітер, можна влаштувати пікнік і вдома, у вітальні міської квартири або на терасі таунхауса. Шведи, чия погода також славиться непостійністю, знають толк в холодних закусках і рекомендують запікати свинину з чорносливом, а подавати її з картоплею або сезонними овочами.
Пікнік без шашлику! x Інгредієнти
- свиняча вирізка 500 г
- чорнослив без кісточок 50 г
- свіжа петрушка 10 г
- цибуля 1 шт.
- вершкове масло 50 г
- сіль 1 щіпка (і)
- мелений чорний перець 1 щіпка (і)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Чорнослив промити, нарізати дрібними шматочками, разом з цибулею і петрушкою, розтопити в сотейнику вершкове масло і пасерувати близько 5 хвилин. Крок 2 Свинячу вирізку розрізати вздовж, посолити і поперчити за смаком, викласти начинку в “кишеню”. Лист для запікання застелити пергаментним папером і викласти на неї свинину, начинкою вгору. Крок 3 Запікати 1 годину при температурі 180 ° С. Готову страву остудити, нарізати скибочками і подавати з сезонними овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!